|

Cum se poate îmbunătăți viața sexuală? Întâmpin dificultăți în relație. Suntem de mult timp împreună și ne am mutat amândoi în urmă cu doi ani. Era totul foarte bine, dar acum nu mai are chef. Mă atinge, mă pipăie, dar doar atât. E extenuat mereu. Se întâmplă asta în ultimele luni. Nu știu ce să îi fac. Am încercat cam tot ce putea încerca un cuplu sănătos din punct de vedere sexual, deci nu cred ca nu e mulțumit. Se mai întâmplă să fim plecați unul de lângă altul și atunci e boom, e totul perfect. În ultima perioadă refuză și să îmi facă oral și nu mai e nici așa încântat când îi fac eu. Ce sa fac sa mai '' condimentez '' relația?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna Lavinia,

Incearca sa-l provoci si sa nu faceti sex in acelasi mod si loc.
Daca amandoi munciti mult si sunteti plecati incercati sa gasiti moduri sa va surprindeti. Luati-va weekend-uri si sa iesiti impreuna deoarece altfel e posibil sa ajunga ca cineva sa-i atraga atentia mai mult sau sa munceasca prea mult si sa nu se gandeasca la sex.
Un alt lucru comunicati si nu lasati lucrurile nediscutate deoarece asa va indepartati. Cautati sa vedeti ce lucruri noi va plac, iesiti cu alte cupluri sau prieteni sa auziti picanterii si sa va doriti unul pe celalalt.
Poate e un moment in care poti sa-ti schimbi putin look-ul si sa vezi daca ii place(nu ma refer la silicoane sau altele happy ).

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu siguranță o vacanță în doi, mai de durată, ar fi o ocazie bună să vă mai revigorați relația erotică. Preferabil pe o plajă pustie dintr-o insulă grecească...

| a răspuns:

Asa se intampla cand va obisnuiti "prea mult" unul cu celalalt. Presupun ca faceti lucruri pe care inainte nu le faceati unul de fata cu celalalt, fara retineri. Iar asta diminueaza uneori acea dorinta sexuala.
Stai de vorba cu el, intreaba-l cand se simte el sigur si in confort sau cand si-ar dori sa aiba activitati sexuale.
Cel mai important lucru este sa ii spui si lui asta, el oricum stie, dar numai asa puteti sa rezolvati. Intreaba-l cand ii place si cand nu. Cum ii place si cum nu.
Hmm. citeste aceasta carte, sunt explicate diverse cazuri interesante in ea, trecand peste partile irelevante si peste limbajul exagerat dupa parerea mea : Inteligenta Erotica, Esther Perel

| a răspuns:

Fa-o cu altul, sau faceti in 3