| Lecorbusier a întrebat:

Cum stabilesti perioada de fertilitate daca ai ciclul neregulat?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cu ajutorul unui tester de fertilitate si ovulatie care functioneaza ori pe baza analizarii urinei sau a testerului mai performant care functioneaza pe baza analizarii salivei prelevate de sub limba se determina foarte precis atat data la care incepe cat si data la care se termina perioada fertila a ciclului menstrual.
https://lugu-lugu.shop/produs/test-de-ovulatie-5/
https://www.emag.ro/......DHY2J0BBM/

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te bazezi pe ea, eventual doar pe primele 10 zile de ciclu (prima zi de ciclu e prima zi de sângerare)

| corbulalbrosu a răspuns:

TESTERUL DE FERTILITATE SI OVULATIE
In toate cazurile in care ciclul menstrual este de tipul neregulat sau dereglat, determinarea perioadei fertile a ciclului menstrual se poate realiza numai daca este folosit testerul de fertilitate si ovulatie cu ajutorul caruia poate fi determinata atat PERIOADA FERTILA cat si cele 2 perioade INFERTILE ale ciclului menstrual de tip neregulat.
Cel mai bun si cel mai practic tester de fertilitate si ovulatie, cu ajutorul caruia se poate determina foarte exact/precis atat zilele PERIOADEI FERTILE cat si ziua OVULATIEI este minimicroscopul performant care poate fi cumparat din farmacie la un pret cuprins intre 65 si 200 lei (in Romania). Testerul de fertilitate, ovulatie care de fapt este un MINI MICROSCOP, poate fi folosit ZILNIC, pe o perioada de timp indelungat, de multi ani (practic nelimitat). Cu ajutorul mini-microscopului se poate testa INCONTINU (zilnic) saliva prelevata de sub limba. In prima zi in care la microscop se obsearva ca a aparut HORMONUL LUTEINIC (LH) in saliva testata, din acel moment femeia stie ca incepe sa devina fertila si in urmatoarele 5-6 zile trebuie sa se abtina de a intretine sex neprotejat, sau sa foloseasca o metoda de protectie in cazul in care va intretine contacte sexuale. In momentul in care dupa cele circa 5-6 zile DISPARE complet hormonul LH din saliva, femeia stie ca s-a terminat PERIOADA FERTILA a respectivului ciclu menstrual si ne mai fiind fertila poate sa intretina din nou sex neprotejat fara nicio teama si barbatul poate ejacula sperma in vagin la terminarea fiecarui act sexual. Exista mai multe astfel de testere
https://:///... DHY2J0BBM/
https://:///...DGVS97BBM/
http://www.netfarmacie.ro/......%A3ie.html
,, Descrierea produsului :
Microscopul de ovulaţie OvuPred este un instrument care ajută planificarea familială. Cu ajutorul microscopului orice femeie are posibilitatea de a observa singură situaţia zilelor fertile. Astfel, ea poate examina chiar zilnic întregul său ciclu menstrual, procesul maturizării ovulului, ovulaţia, dar şi zilele nefertile. Dacă îşi doreşte un copil, va şti când este prielnic un act conjugal. Dacă din contră, scopul ei este evitarea unei sarcini, instrumentul îi va fi la fel de ajutor.
Utilizarea microscopului este simplă: placa de observaţie a microscopului se unge cu salivă sau cu secreţie cervicală recoltată din gâtul uterului, iar după 8-10 minute se examinează mostra uscată. Dacă observăm o imagine cu liniuţe, asemenea unei frunze de ferigă, înseamnă că ne aflăm într-o zi de fertilitate, iar formele nedefinite, sub forma unor mici puncte imprastiate indică zilele de nefertilitate.""
Avantajele microscopului de ovulaţie OvuPred sunt urmatoarele :
-- Poate fi utilizat oriunde, oricând, de oricâte ori.
-- Este o metodă absolut naturală.
-- Nu are nici un fel de efect secundar.
-- Are o fiabilitate ridicată, de peste 98%.
Este un instrument simplu foarte usor de folosit. În afară de curăţarea plăcii de observaţie înainte de folosire, testerul nu necesită nici un fel de îngrijire.
Este comercializat împreună cu instrucţiuni clare de utilizare, si cu ilustratii cu figuri in forma de feriga
Protecţia lui este asigurată de o cutie specială.
Este cel mai economic instrument si metoda de protectie fiindca : trebuie cumpărat doar o singură dată, şi poate fi folosit o viaţă întreagă fiindca
-- Nu expiră niciodată.
-- Este un mijloc excepţional al informării şi educaţiei sexuale în familie şi în şcoală.
PONT!
Atenţie! Acest produs poate fi cumpărat şi în pachetul „ Vreau un bebe!" Sau din contra : ""Nu vreau un bebe nedorit"". Multa sanatate!

| Lecorbusier explică (pentru corbulalbrosu):

Va multumesc domnul corbualbrosu vreau sa spun ca va urmaresc se ceva timp raspunsurile elevate la alte intrebari din aceasta categorie si sunt extrem de flatata chiar va multumesc o zi buna

| CelMaiCunoscatorDintreUmanoizi a răspuns (pentru Lecorbusier):

Felul în care i-ai răspuns mă nelinişteşte teribil.

| Lecorbusier explică (pentru CelMaiCunoscatorDintreUmanoizi):

Faptul ca folosesti termenul ma nelinisteste teribil imi produce o anume greata

| CelMaiCunoscatorDintreUmanoizi a răspuns:

Ciclul e neregulat dacă te regulează alţii.