| alessada a întrebat:

Cum va fi prima data cand vei face sex? Ce trebuie sa faci? Ce nu trebuie sa faci? Cum te vei simtii urmatoarele zile? Va durea?

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Sa faci sex? ar fi un dezastru, dar sa faci dragoste e ceva unic, dar depinde de moment, depinde cu cine esti, depinde de cum se comporta cu tine, sunt multe de spus...atunci cand o faci trebuie sa fii pregatita, Preludiul inseamna foarte mult, apoi te va durea un pic atunci dar apoi vei trece peste asta si va fi o placere! Pa.

| foxi a răspuns:

Vrei sa stii.sex sau dragoste? Sa te deflorezi facand sex nu prea te sfatuiesc! Lasa-te dusa de val, pentru fiecare fata e altfel acest pas! Nu se moare din aceasta durere-placere!

| IsabelaIssa a răspuns:

Si sa adaug inca ceva la toate cele spuse mai jos : Nu uita de prezervativ! Chiar daca el nu vrea ca cica nu simte chiar la fel de intens placerea, nu te lasa! Sa ai tu unu cu tine tot timpul in caz ca el nu arewinking

| RedHeart a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti un partener care sa fie cat de cat experimentat ca altfel se poate sa te supuna unor chinuri nu chiar mari dar trebuie sa recunoastem e dureros la inceput, doar daca persoana cu care faci asta stie sa te ia usor si sa aiba rabdare cu tine!