|

Dacă am avut ciclu undeva pe 4 august si mi-a trecut pe 7-8-9-10 maxim iar ieri pe 23 august am facut sex si si-a dat drumul de 2 ori sunt sanse sa raman?

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga mea.
Nu am de unde sa stiu de la cine sau de unde te-ai INFORMAT atat de ''cert, corect si precis'' in privinta momentului in care INCEPE ciclul menstrual. Pentru informarea ta CORECTA te sfatuiesc sa citesti ceea ce sustine STIINTA MEDICALA si bineinteles medicii ginecologi :
A.)--,, Ciclul menstrual poate fi impartit in trei faze: foliculara, ovulatorie si luteala. Durata fiecarei faze poate varia de la o femeie la alta si la aceeasi femeie, de la un ciclu la altul.''
--,, Faza foliculara incepe cu prima zi a sangerarii si dureaza pana in ziua ce precede varful preovulator al hormonului luteinizant LH. Durata fazei foliculare este cea mai variabila dintre cele trei faze, avand in medie intre 10 si 14 zile.''
Fragmentele prezentate sunt extrase din articolul : https://:///......le-cunosti
de asemenea o alta explicatie prezentata in alt articol medical :
B.),, Ciclul menstrual reprezinta perioada cuprinsa intre ziua 1 a mentruatiei si ziua 1 a menstruatiei urmatoare. Cu toate ca lungimea medie a ciclului menstrual este de 28 de zile, un ciclu menstrual cu o durata de 21 pana la 35 de zile este considerat absolut normal.'' Fragment extras din articolul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/ciclul-menstrual-normal_1068
sau alt articol tot stiintific si medical al carui autor este: Dr. Raluca Hera, Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC
Ciclul menstrual normal
,, Ciclul menstrual, masurat in numar de zile incepe din PRIMA ZI a menstruatiei si tine pana in PRIMA ZI a urmatoarei menstruatii, insa nu este la fel de lung la fiecare femeie. Menstruatia poate sa apara o data la 21-35 zile si angerarea poate avea o durata intre 2 si 7 zile. In primii ani dupa debutul menstruatiei, ciclurile menstruale, adica intervalele de timp dintre doua menstruatii, sunt de regula mai lungi.'''
Fragment extras din lucrarea...2009 - 2609 + Vezi răspunsul întreg

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Si-a dat drumul in tine de 2 ori? De ce? Ca sa fie sigur ca se prinde macar 1. Da bravo. Normal ca sunt sanse sa ramai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se numeste menstruatie nu ciclu! Depinde daca ai un CM regulat sau nu, cand ai avut ovulatia happy.In teorie nu sunt sanse, dar 1% e probabil sa ramai happy. Folositi metode contraceptive daca nu vreti bebei happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiindca cele 2 acte sexuale au fost intretinute in cea de a 20-a zi a ciclului menstrual (04.08 - 23.08 = 20 zile) posibilitatea de a se putea forma sarcina, ar exista numai in cazul in care acest ciclu menstrual a fost planificat hormonal in prima zi a ciclului (prima zi de menstruatie) sa aiba lungimea minima de 34-35 de zile. Daca ultimele 8-9 cicluri menstruale au fost mai scurte de 34 de zile in acel caz atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se putea forma o sarcina teoretic dar si practic este IMPOSIBILA. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Blueberry8):

Si de ce ma rog nu sunt sanse in teproe? Ai citit ce a scris?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru Blueberry8):

E neregulat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Mi-a trecut menstruatia pe 7-8 cam asa. Cred ca contează mai mult cand se termina de atunci încep zilele. Asa am auzit. In total am avut cam undeva de 45 de zile per total in astea 8 9 săptămâni. Stiu cat ma tine. Chiar dacă e neregulat cand vine ma tine 5 zile cel târziu 6.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Ms am întrebat si in realitate si primesc tot felul de răspunsuri diferite si eu stiam varianta asta pe care mi-ai prezentat.o dar toata lumea spunea că e greșită ca raman si asa si dupa atatea zile si bla bla. Si am pierdut notiunea informației cand auzi dr la 100 de guri 100 lucruri diferite. happy mersi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Evident că sunt șanse să rămâi însărcinată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Auzi nu merge sa iti dau mesaj. Mi-a venit ciclul cu 21 zile mai devreme si nu im8 mai trece. Ma doare burta si nu pot sa alerg la antrenamente.
Înainte să îmi vina ciclul ma durea mijlocul si ovarele.
De ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează