| TheWall a întrebat:

Dacă am făcut petting(doar frecare în zona vaginului) neprotejat și a venit lichidul preejaculator în zona aia, ea e virgina, poate rămâne gravidă?
Dau fundă cui îmi răspunde cu un răspuns cert!
Va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM sau din ORICE si cu atat mai putin chiar si... din NIMIC, asa cum crede inca foarte multa lume. Fiecare fata/femeie dar si baiat/barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns/sunt in momentul sa-si inceapa viata sexuala, in mod normal ar trebui sa fie deja precis informati, pentru a sti/a cunoaste foarte exact intregul proces si ''mecanism'' prin care se produce procreerea : formarea/producerea sarcinii. Fiindca iti lipsesc informatiile corecte si necesare, trebuie sa stii ca pentru a se forma sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite si indeplinite minim 2 CONDITII necesare, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp, concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie sa stii ca femeia poate sa ramana insarcinata numai in cazul in care actul sexual (masturbarea) are loc in una sau in toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE, cea situata inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei atunci cand apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si numai in acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma, deci NU poate sa provina din lichidul preejeculator.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI in cazul in care in mod cert sigur (si obligatoriu) sperma ajunge IN VAGIN, indiferent care ar fi cantitatea de sperma care a ajuns in vagin, sau de locul din interiorul vaginului unde a ajuns sperma.
Fiindca NU ai precizat in ce moment al ciclului menstrual a avut loc pettingul, nu se poate formula un raspuns precis si obiectiv.
Te sfatuiesc sa citesti cu atentie si urmatorul raspuns :
Este binecunoscut faptul ca ciclul menstrual este format din 2 perioade INFERTILE si o PERIOADA FERTILA, dar acestea pot fi stabilite numai daca este cunoscut cat mai precis STRUCTURA ciclului menstrual. Stabilirea structurii ciclului, a perioadelor infertile si a celei fertile se poate face doar in cazul in care ciclul menstrual este REGULAT. Structura se prezinta dupa cum urmeaza :
-- CICLUL MENSTRUAL reprezinta o perioada de timp. Un ciclu menstrual complet reprezinta numarul total al zilelor cuprinse, situate intre 2 prima zi de pornire a 2 menstruatii consecutive.
-- Lungimea MENSTRUATIEI ca numar de zile, indiferent ca se produce pe durata a numai 2-3 zile sau sangerarea tine 7-8 zile, NU prezinta si nici NU are vreo importanta sau vreo relevanta din simplul motiv ca reprezinta doar o etapa nesemnificativa a ciclului menstrual.
In cazul in care ciclu menstrual care are lungimea mai mare de 23-24 de zile, atunci ciclul este format din 4 perioade distincte dupa cum urmeaza :
1.) -- CICLUL MENSTRUAL incepe cu prima perioada a sangerari MENSTRUALE care poate avea lungimea intre 2-3 sau 7-8 zile,
2.) -- este urmata de a 2-a perioada care poate sa aiba un numar variabil de zile (depinde de lungimea ca numar de zile a ciclului menstrual) cea care reprezinta si corespunde perioadei de INFERTILITATE RELATIVA. Aceasta perioada poate sa aiba orice numar de zile cuprins intre 0 si pana in 5-10 zile in majoritatea cazurilor, dar poate sa aiba si mai multe atunci cand ciclurile au lungimea mai mare de 35 de zile,
3.) -- urmatoarea parte a ciclului menstrual este reprezentata de PERIOADA FERTILA, cea care are o durata de 5-6-7 zile in cazul in care ciclul menstrual este REGULAT si abaterea lungimii fata de un anumit numar de zile nu este mai mare de +/- 1 sau 2 zile. Este singura perioada a ciclului in care se poate forma sacina.
4.) -- ciclul menstrual se termina cu a 4-a perioada care este ultima si reprezinta PERIOADA de INFERTILITATE ABSOLUTA a ciclului, care are intotdeauna lungimea fixa de 14 zile. Acestea sunt zilele total infertile, cele in care este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina, chiar si daca sperma ajunge in vagin in fiecare zi din aceasta perioada.
Rezulta ca singura perioada in care se poate forma SARCINA este cea de 5-7 zile adica cea a PERIOADEI FERTILE cea pe care o poate stabili/calcula orice femeie care are ciclul REGULAT.
In toate zilele care apartin de prima din cele 2 perioade adica cea situata imediat dupa menstruatie, perioadei INFERTILITATII RELATIVE, d.p.d.v. teoretic formarea sarcinii in aceasta perioada este IMPOSIBILA in proportie de peste 95-97%, chiar si in cazurile in care sperma este ejaculata in vagin.
Iar in ultima perioada a ciclului, cea a INFERTILITATII ABSOLUTE formarea sarcinii este 100% IMPOSIBILA.
Trebuie mentionat faptul ca in toate perioadele mentionate si precizate atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se putea forma sarcina exista numai/doar atunci cand SPERMA (reala, autentica, adevarata) este ejaculata in vagin in mod intentionat sau ajunge din greseala in vagin prin masturbarea cu degetele manjite cu sperma.
Multa sanatate!

| TheWall explică (pentru corbulalbrosu):

Este în ovulatie din 1 pana în 5 din câte a calculat ea, din câte am citit în alte locuri și lichidul preejaculator conține o cantitate mica de spermă și. vreau sa aflu dacă e ceva, ce pățește dacă ia pastilă de a 2 zii? încă nu au trecut 72h e voia sa o ia dacă e pe ovulatie sau nu?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru TheWall):

Pentru a preveni sa ajungeti faceti o PROSTIE IRESPONSABILA, cat si pentru informarea ta/a voastra CORECTA este indicat sa cititi cu suficient de multa atentie urmatorul raspuns comentariu explicativ.

CE ESTE LICHIDUL PREEJACULATOR : ROSTUL SI ROLUL SAU?

In privinta lichidului preejaculator, am oferit de foarte multe ori raspunsuri in care este explicat detaliat; in ce conditii pot sa existe spermatozoizi in continutul acestui lichid.
Raspunsul cert, sigur si corect in privinta posibilitatii sa se poata forma sarcina si astfel femeia sa ramana insarcinata prin intermediul lichidului preejaculator este : POSIBIL insa... este in foarte mare masura conditionat foarte strict si din acest motiv o asemenea posibilitate DEPINDE mai multi factori.
Lichidul preejaculator este produs de 2 glande care sunt numite bulbouretrale (Cowper) situate dedesubt si lateral fata de uretra, de unde prin intrmediul a 2 tuburi lichidul preejaculator ajunge si este deversat in canalul uretral. Lichidul preejaculator incepe sa fie produs de cele 2 glande bulbouretrale, imediat dupa ce in organismul barbatului apare senzatia de excitatie indiferent de ce natura este factorul excitant. Lichidul este produs cu rolul de a fi curatat intregul traseu al uretrei de eventualele resturi de urina pentru a fi indeparta aciditatea si de asemenea are rolul principal de a fi creat in uretra un mediu cu pH neutru, care sa ofere conditii propice de viata a unor eventuali spermatozoizi care ar apare in cazul in care se va produce o ejaculare de sperma. Acest lichid preejaculator in momentul producerii sale de glandele bulbouretrale este cu totul IMPOSIBIL sa aiba in continut spermatozoizi, fiindca acestia sunt produsi STRICT de cele 2 testicule situate in cu totul alta parte a corpului barbatesc
In privinta LICHIDULUI PREEJACULATOR am tot repetat si voi repeta ori de cate ori va fi nevoie tuturor agaricilor ageamii, care in mod gresit vehiculeaza idei, presupuneri si pareri false dar si eronate in privinta lichidului preejaculator. Pentru informarea corecta atat a ta cat si a celorlate persoane care sunt lipsite de cunostinte medicale corecte, trebuie sa afle/sa stie ca lichidul preejaculator este total inofensiv, fiindca rolul sau este cel de a lubrifia glandul penian (capul penisului), cu scopul de a usura si facilita decalotarea (belirea) penisului. Insa principalul sau rost adevarat este cu totul altul si anume : cel de a curata uretra (canalul) penisului de posibilele ramasite ori urme de URINA (acida) ramase in uretra dupa urinare. Lichidul preejaculator are rolul de a inlatura aciditatea din uretra si asigurarea unui mediu cu pH neutru, incat acesta sa fie propice vietii, in situatia in care ar putea sa urmeze o posibila/probabila ejaculare de sperma si atat viata cat si calitatea spermatozoizilor ajunsi in uretra sa nu fie deloc afectata pentru scurta perioada de doar 2-3 ore timp cat este posibil sa ramana in uretra. Doar asa spermatozoizii vor intalni si/sau gasi conditii normale de supravietuire. Lichidul preejaculator este produs de 2 glande specializate denumite bulbouretrale (glandele Cowper) care NU sunt interconectare si NU sunt nici in legatura cu vreo glanda sau vreun organ al aparatului reproducator masculin, adica cele care produc lichidul/plasma spermatica cat si spermatozoizii, sau altfel spus : NU au legatura cu vezicula seminala, cu prostata sau cu gonadele/testiculele. Deci se poate afirma fara teama de a gresi, ca lichidul preejaculator in momentul producerii si deversarii acestuia in uretra penisului, NU are spermatozoizi in continutul sau in momentul producerii sale.
Insa intr-adevar dupa momentul in care se produce deversarea lichidului preejaculator in interiorul uretrei penisului, dupa acel moment, acolo IN URETRA, poate sa existe posibilitatea sa se produca contaminarea lichidului preejaculator prin procesul de amestecare cu resturi de sperma care au ramas de la o ejaculare anterioara, care s-a produs chiar si cu cateva ore mai devreme si astfel spermatozoizii ramasi in uretra sa patrunda/sa ajunga in continutul lichidului preejaculator. Aceste resturi/ramasite de sperma pot sa ramana/sa existe in uretra penisului in urma masturbarii sau a unei ejaculari la sfarsitul unui sex intretinut anterior si numai/doar asa prin amestecarea celor doua lichide spermatozoizii au posibilitatea de a ajunge vii si motili din vagin in uter. In concluzie datorita faptului ca lichidul preejaculator asa cum este produs initial este ''steril'' adica NU contine spermatozoizi, deci este un lichid complet inofensiv, rezulta ca NU se poate forma o sarcina prin intermediul acestui lichid, care asa cum am specificat producerea lichidului preejaculator de catre organismul barbatilor are un cu totul alt scop si rol.
Multa sanatate!

| TheWall explică (pentru corbulalbrosu):

B am trimis un mesaj în privat.

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu stiu cine te-a invatat sa faci asa ceva, dar Nu asta inseamna Petting, ci sa mangai, sa atin gi, sa saruti corpul parenerului/ei, adica aproape orice, inclusiv sex oral, dar Fara penetrarea vaginului cu penisul!
Riscul exista, nu mai fa asa ceva Niciodata!
Fii constient si responsabil!

| Jassmina a răspuns:

Cum zona vaginului este 100% in interiorul ei, inseamna ca a existat penetrare vaginala, nu petting.
Da, pot fii sanse de sarcina, daca ai avut o ejaculare anterioara si aveai sperma ramasa pe teava.

| TheWall explică (pentru Jassmina):

A fost doar frecare în afara zonei, dacă nu a fost înăuntru are ceva?

| Jassmina a răspuns (pentru TheWall):

La ce zona te referi?

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, nu poate sa ramana gravida.