| Unnumenefolosit a întrebat:

Dacă după câteva zile de relație un băiat deja începe să îi pună unei fete mana pe sani/ fund si fata ii da voie, inseamna ca băiatul o va crede o fata ușoară? Adica e normal sa se întâmple asta dupa o perioada asa scurta?

7 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu, nu este normal ca baiatul sa-ti faca asta doar dupa cateva zile, poate este vreun obsedat sexual si in cazul asta, te sfatuiesc sa-i spui sa-si tina mainle acasa.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal ce se întâmplă între cei doi.

| Naty1 a răspuns:

Nu stiu daca va crede ca fata e usoara dar sigur el e mitocan.
Nu cred ca este ok ca in cateva zile sa incepi sa pipai asa o femeie si nici ea sa iti permita.

| HazelEyes77 a răspuns:

E prea devreme pentru o astfel de apropiere fizica dupa numai cateva zile si fata n ar trebui sa i permita astfel de gesturi. E cam nesimtit baiatul daca se comporta asa si forteaza lucrurile.

| devilshelp a răspuns:

S-a bagat cu tine doar pentru corp, nu e normal. Crede-ma ca mi s-a intamplat asta acum cateva luni: m-am bagat cu un baiat si deja din primele zile incerca sa imi puna mana peste tot (si sa bage mana pe sub tricou). Eu nu i-am dat voie pentru ca mi se parea prea devreme si dupa nici nu m-a mai bagat in seama. Ma evita si imi dadea seen la mesaje, iar apoi am aflat ca deja isi gasise alta. Daca il lasi sa te atinga asa devreme oricum nu te va lua in serios si se va plictisi. Oricum cand nu faci ce vrea sau nu te mai place asa mult va trece la urmatoarea "cucerire"

| b889max a răspuns:

Ce este cu mentalitatea asta învechita? Este prea devreme! O sa creadă nu știu? Pana la urma dacă ii da voie înseamnă ca își dorește nu? Când doi oameni își permit orice inseamna ca își doresc! App a murit Ceaușescu