| eusebiu27 a întrebat:

Dacă ejacularea a avut loc in prezervativ acesta fiind scos din vagin, iar prezervativul fiind intact după folosire făcând sex chiar și in perioada fertila exista vreun risc de sarcina?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

ROLUL SI ROSTUL PREZERVATIVULUI
In cazul in care actul sexual este PROTEJAT, indiferent de metoda contraceptiva folosita cu rol de protectie : prezervativ, ovule spermicide, plasturi hormonali, etc, are rolul si rostul de a asigura GARANTIA ferma ca NU se poate forma o sarcina chiar daca sperma ajunge in vagin in urma unei ejaculari intentionate sau involuntare. Rostul efectiv al oricarei metode de protectie folosite este cel de a oferi barbatului posibilitatea sa ejaculeze in timpul coitului pentru a putea continua actul sexual fara ca acesta sa fie intrerupt inainte de pierderea completa a erectiei. In concluzie daca metoda de protectie contraceptiva folosita este sigura si adecvata in acel caz sperma poate fi ejaculata de barbati fara nicio retinere chiar si daca sexul este intretinut in zilele apartinatoare PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. Sperma poate fi ejaculata chiar si in timp ce este practicat actul sexual direct IN VAGIN sau IN PREZERVATIVUL montat corect pe penis fiindca intr-o asemenea situatie formarea sarcinii devine in proportie de peste 98-99% IMPOSIBILA.
PREZERVATIVUL a fost inventat inca din antichitate si a fost si este folosit cu scopul/rolul de a permite partenerilor de sex sa intretina contacte sexuale IN FIECARE ZI a ciclului menstrual, in zilele de menstruatie si/sau in zilele apartinatoare PERIOADEI FERTILE, altfelspus IN FIECARE ZI indiferent de perioada ciclului. Fiindca prezervativul ofera aceasta posibilitate, acesta este produs pe scara larga si este folosit de catre barbati exact din acest motiv si anume ca le permite acestora sa ejaculeze in prezervativ chiar in timpul sexului inainte de terminarea coitul, si cu toate acestea sa-si penetreze partenera in continuare pana in momentul in care scade erectia intratat de mult incat penisul devine impropriu continuarii sexului. In toate cazurile in care marimea prezervativului folosit este cea corecta aleasa deci se potriveste perfect pe penis, prezervativul va ramane intotdeauna intreg/intact pana la terminarea sexului. Chiar si daca penisul incepe sa-si piarda erectia, prezervativul va ramane bine fixat pe penis si nu va aluneca de pe acesta, astfel ca nici atunci sperma ejaculata in ea NU se va scurge afara pe langa inelul existent in capatul lui, astfel ca NU va exista nicio posibilitate de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

1 răspuns:
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Rolul prezervativului este acela de protectie.Din moment ce sperma nu a ajuns in interiorul vaginului, ABSOLUT NU poate fi vorba de sarcina, indiferent de perioada ciclului menstrual al partenerei.
Numai bine!