| Alin_Cristea_1999 a întrebat:

DACA esti barbat cum te simti cand penetrezi pentru prima data o femeie?

Răspuns Câştigător
| 1cristian1990 a răspuns:

Ce amintiri mi-ai revelat cu intrebarea asta! In ori ce caz e un sentiment de curiozitate si nerabdare! Iti dai seama ca e ceva absolut nou, nu ai mai simtit niciodata asa, sa ai o femi in brate si sa faci dragoste cu ea!
Ai putea sa iti imaginezi cum se simte penisul tau intr-o pasarica roz tongue dar sa stii ca e putin cam diferit daca incerci sa iti imaginezi! Eu zic ca o sa iti vina si tie randul, nu te stresa! Doar ca pune-te pe cautat si fi barbat, fi adevarat si fi tu! Sa nu iti fie rusine daca e o intrebare normala si nu e desprinsa din s.f pe care o poate discuta un barbat si o femie sa iti fie rusine daca esti nerespectuos si faci lucruri imorale!

5 răspunsuri:
| FemeiaPaiangan a răspuns:

Pe unii ii doare putin capul, acuma depinde, nu e om dupa chipu si asemanarea altuia

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma daca esti barbat (nu e obligatoriu sa fi) te simti.oho rusinat! Da si ea vrea sa fi taur si tu-mi pari cam vitel sincer si s-ar putea sa nu penetrezi nimic!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Speriat si nerabdator.

De simtit fizic, nu simti mare lucru. Doar daca gasesti o fata stramta dar nu prea se mai produc astfel de fete, pe linia de productie vin deja desfacute, ca si conservele.

| Maxnonymus a răspuns:

Frate ...nu te ajuta cu nimic daca aflii inainte chestia asta, crede-ma, cand o vei vedea goala...nu te vei mai gandii la consecinte sau la durere laughing) vei traii momentul happy Noroc!

Întrebări similare