| eusebiu27 a întrebat:

Dacă in urma contactului sexual ejacularea s-a făcut in prezervativ și s-a continuat, iar la final prezervativul a fost verificat nu curgea, nu era rupt sau expirat exista vreo șansa ca fata sa fi rămas? PS:țin sa Menționez ca ultimul ciclul menstrual regulat de 32 de zile a fost pe 23 Iulie iar contactul sexual a fost in data de 4, 5, 6 fata fiind cu vreo doua zile înainte de perioada fertila?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

OVULATIA se produce in cea de a 19-a zi a ciclului menstrual care are mereu/in mod constant lungimea de 32 zile.
PERIOADA FERTILA se situeaza in intervalul zilelor care sunt cuprinse intre cea de a 15-a si 20-a zi a ciclului menstrual, zilele fiind numarate fata de prima zi (23 Iulie) a ultimei menstruatii.
Printro simpla numarare reiese ca cele 3 acte sexuale intretinute in zilele de 4, 5, 6 Iulie, au avut loc/s-au desfasurat practic si faptic in zilele perioadei infertile situate inainte de inceperea perioadei fertile
Reiese ca si teoretic dar si practic, formarea sarcinii intr-un astfel de caz este imposibila in proportie de peste 99, 9%, avand in vedere si faptul ca actele sexuale intretinute, au fost protejate pe toata durata lor prin prezervativ montat corect pe penis.
Multa sanatate!

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cred ca exista sansa sa fii ramas.

| Denisa0954 a răspuns:

De ce pui aceeasi intrebare de 100 de ori daca ti s au dat deja mai multe răspunsuri concludente?
Dacă suspectezi ca prietena ta a rămas gravidă, sa se duca la un control. E simplu

| eusebiu27 explică (pentru Denisa0954):

E site cu întrebări am dreptul sa pun întrebare de câte ori vreau eu