| raduspace10 a întrebat:

Daca ma masturbez/ fac sex si ejaculez, dar nu "o frec" pana se termina orgasmul (o frec sa zicem 70% din durata orgasmului), nu imi pierd erectia si doar am o scadere usoara de libidou. Pot continua si pot ejacula a 2a oara la 1-3 minute dupa prima ejaculare. Pana la a 3a dureaza mai mult timp, sa zicem 4-8 minute si tot asa dureaza din ce in ce mai mult. Pot sa prind cam 5-7 ejaculari in serie, apoi devine penisul cam iritat si nu prea mai pot sa mai am orgasme ulterioare, desi n-am nici o problema in a-mi mentine erectia in continuare daca vreau, practic am orgasm multiplu ca barbat. De remarcat este ca al 2 lea orgasm e mai intens si mai lung ca primul, al 3 lea mai intens si mai lung ca al 2 lea samd., pot ajunge si la unele de vreo 15 secunde durata. Este normal? Este ciudat?

8 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Nu, la barbat nu-i posibil asa ceva. Odata ce s-a terminat, are nevoie de pauza, fiindca nu face sens sa te exciti atata si sa te opresti inainte de ejaculare.
Femeia in schimb poate avea orgasme multiple, daca barbatul este capabil sa i le produca.

| raduspace10 explică (pentru Annastassia):

Deci inseamna ca e anormala chestiunea. Dar totusi mie imi place. Adica de ce sa ai un orgasm cand poti avea 5 rolling on the floor

| Annastassia a răspuns (pentru raduspace10):

Fiindca nu poti sa ai 5, ca s-a terminat incarcatura dupa prima transa si dureaza cateva ore sa se re-incarce.
Cu pistolul lesinat nu poti sa mia ai nici o erectie, dapai orgasm.
Este evident ca etsi copil mic, daca esti incapabil sa pricepi cum functioenaza treaba asta la barbati.
Degeaba vrei, daca este imposibil!

| raduspace10 explică (pentru Annastassia):

Eu iti spun ca pot. N-am nevoie de nici un pic de sperma ca sa am orgasme ulterioare. Pur si simplu devin cantitatea de sperma devine din ce in ce mai mica, dupa vreo 4 e aproape inexistenta. Cauta pe internet male multiple orgasms, sunt articole stiintifice despre asta. Dar se pare ca e foarte rar fenomenul.

| Annastassia a răspuns (pentru raduspace10):

Da-mi voie sa ma indoiesc de ce poti tu ca adolescent si ce nu se poate in realitate.
Minciuni se scornesc zilnic, doar ca eu nu m-am nascut ieri sau alaltaieri si cunosc diferenta.
Am uitat sa-ti spun, masturbarea nu-i sex!

| corbulalbrosu a răspuns:

S-a constat in decursul timpului ca in intreaga lume exista o serie de mai multe ''minuni unice'' sau intamplari, proprietati ori particularitati si situatii care mai de care mai uimitoare care sunt consemnate in diferite cartii ale recordurilor, logice, normale sau unele... absurde. Asa ca si cazul tau si ceea ce ai descris poate sa reprezinte o... ciudatenie.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal. Esti o ciudatenie. Consulta un psiholog.

| raduspace10 explică (pentru Emilian65):

Nu vad de ce as consulta un psiholog. Nu e ca si cum as fi vreun "nympho" varianta barbat. De obicei 1-4 orgasme imi ajung. De la 5 in sus, doar daca am eu asa un chef mare.