|

Daca un baiat de mai multe ori i-ti tot spune ca te place si ca te iubeste dar tot odata filteaza si discuta cu alte fete asa cum o face cu tine si e tandru cu tine doar rare ori inseamna ca te placxe cu adevarat sau doar se joaca?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se joaca, isi incearca puterile si cauta sa isi confirme propria putere de seductie.
Nu intra in jocul lui.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, el a plecat la pescuit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inseamna ca nu e facut el sa fie barbatul unei singure femei.
incearca sa te simti una din ele nu singura din toate. asta e soarta voastra, acceptati-o sau cuplati-va doua cate doua si traiti-va fericirea stil gaura-la-gaura. evitati *** ca nu e de voi, prea emiteti multe pretentii nejustificate! succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce, crezi ca nu te poate place si in acelasi timp sa-i placa si alte fete? Daca esti intr-o relatie incerci sa fii devotat ca sa nu ranesti persoana la care tii, nu pentru ca orbesti instantaneu de fiecare data cand te indragostesti. In plus pentru barbati sexul este in primul rand o necesitate si abia apoi o consumare a iubirii. Iar femeile ar trebui sa fie recunoscatoare ca sexul e o necesitate pentru barbati. Desi se plang tot timpul de asta, in acelasi timp, e singura metoda de control si manipulare a barbatilor de catre femei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează