|

Daca un baiat se indragostete de tine, dar tu nu il poti vedea mai mult ca pe un prieten si i-ai spus asta, dar el nu renunta si ar fi dispus sa faca orice, sa astepte oricat e nevoie cum procedezi? Voi ce ati face?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ii multumesti pentru frumoasele lui sentimente, ii mai explici inca o data ca nu are nicio sansa si daca el nu cedeaza, ii urezi bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul tau ia-s da o sansa sa vad cum procedeaza si cum se comoprta cu tine, daca rezultatul e bun as ramane cu el dar daca e prost ia-s spune adio.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mersi pentru sfaturi. Eu cu el suntem de mult timp prieteni si cred ca i-am refuzat propunerea de 3-4 ori...Nu vrea sa inteleaga, si m-am comportat cu el pana acum tot ca cu un prieten, dar ma simt penibil sa fac asta in continuare stiind de sentimentele lui. Deja mi-e rusine sa dau ochii cu elstraight face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inseamna ca te iubeste! Eu trec printr-o situatie asemanatoare: din clasa a 5-a si pana acum (a8-a) am fost de 5 ori cu o fata. Anul asta scolar de 3 ori. Si de fiecare data am sfarsit in a fi prieteni foarte buni. Acum cateva zile mi-a mai dat o sansa si credeti-ma ca voiam ca totul sa fie perfect pentru ca o iubesc la nebunie. Ne-am sarutat dar eu o credeam mult mai inocenta si ea m-a sarutat apasat. Ideea e ca eu am facut ceva mai smooth si nu cred ca a fost prea fericita cu asta si inca mai sunt frustrat pentru gafa asta. Am trecut si peste asta, fostul ei a filtrat cu ea pe fb si eu am vrut sa-i sparg capu' la propriu si ne-am certat din nou. Ideea este ca orice ar face daca ii acorzi o sansa mai acorda-i si a doua sansa pentru ca probabil a facut o gafa vrand ca totul sa fie perfect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Chronical0111):

Problema e ca nu vreau nici un fel de relatie cu el...Maxim prieteni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează