| Roxanykmititik a întrebat:

Dar nu in calitate de prieteni...noi ne intalnim, stam impreuna...asta inseanma ca inca suntem impreuna? raspuns va rog mult.:X:X:X

5 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu inseamna ca sunteti impreunasad... si eu fac la fel cu fostul meu prieten si nu inseamna ca suntem impreuna. Daca va sarutati din cand in cand nu insemna o relatie. Bucura-te de clipele petrecute cu el si nu te mai stresa daca sunteti sau nu impreuna? Te intereseaza chiar atat de mult sa spuna el ca sunteti impreuna si sa va certati zilnic sau sa fiti "amici" si sa va intelegeti super?batting eyelashes.

| ema69 a răspuns:

Pai daca v-ati fi intalnit in calitate de prieteni, asta ar fi insemnat ca cel putin unul din voi ar fi sperat ca va mai fi ceva intre voi, dar daca voi stati impreuna atunci inseamna ca sunteti impreuna clar, fara nici un dubiu...Cred ca raspunsul cel mai corect il gasesti totusi in inima ta.

| Ciresikaaa a răspuns:

Daca iti spune ca te iubeste si iti face complimente dahee hee

| DorelSudoru a răspuns:

Depinde de ce vreti fiecare sa se intample in continuare dar daca vrei sa incerci din nou sa fii cu el zi nu cred ca o sa stea mult sa se gandeasca si o sa zica da xD funda?

| Microice a răspuns:

Daca va si sarutati da sunteti. daca nu sunteti doar simpli prieteni.