|

Dati-mi niste site-uri de dating si pentru alte tari, nu vreau pentru Romania si as vrea sa fie gratuite. Adica am vazut ca pe majoritatea iti cere sa dai bani ca sa te lase sa vorbesti cu cineva prin mesaje, eu vreau unul gratuit sa nu trebuiasca sa dau bani pentru mesaje, multumesc.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tinder.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce ai vrea site-uri de dating din alte tari daca tu locuiesti in Romania?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru gbd):

Din acelasi motive pentru care unii straini vor o romanca. Ei viseaza la sotii de casa dar de fapt dau numai peste cur_ve.

@AlexValentinn - baga-te pe straineze dar ai grija ca marea majoritate sunt dupa bani si beneficii, precum cur_va romaneasca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine ocupati timpul cu altceva care te ajuta cu adevarat deoarece nu poti avea incredere intr-o femeie nici daca stai fata in fata cu ea apai virtual nici atat deci mai bine nu deoarece vei suferi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietene, nu mai pierde timp pe aplicatii cu dating. Mereu sunt ciudati pe care nu ii mai ia nimeni. Gaseste ceva care iti place. Daca iti place sa citesti, du-te la biblioteca. Daca iti place sa faci sport, du-te la sportul care iti place. Renunta la mentalitatea romanului: ieftin si bun. Mereu trebuie sa te simti ca ai lucrul pe care vrei sa-l ai. Ai o viata pe care nu merita sa o pierzi pe astfel de aplicatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează