|

Dau funda. Am o imprimanta Canon MP210 si nu imi recunoaste cartusul color. Cel negru, cat si cel color sunt reincarcabile si originale. Sunt la a doua incarcare. Imi apare o casuta cu cartusul color cum ca nu ar fi la locul lui, desi e si nici nu ma lasa sa trag. Ce as putea sa fac? Inafara de sa cumpar altele, fiindca familia mea nu sta prea bine cu banii.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Inseamna ce cel color nu prea a mai fost folosit.Ininte sa incarci un cartus spune-i sa-ti faca un refil la el. Posibil sa fie infundat.Eu asa pateam la un HP, luam cartusul si il tineam cam 3-4 minute in apa calda aproape fierbinte. Posibil sa fie duzele infundate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scoate-l,mai pune-l o data.
Scoate cablul de la imprimanta, si baga-l iar in calculator.
Asta e tot ce pot spune din moment ce nu vrei sa cumperi altul.
Baftahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am reincarcat cartusul PG-40 acasa cu seringa--scoteam cartusul, introduceam o seringa si jumatate tus si il puneam la loc. Daca nu il recunostea imprimanta apasam 5-6 secunde pe butonul acela rosu de langa xerox color(sub butonul SCAN) si il recunostea. Daca nici asa nu mergea scoti cablul de la imprimanta si il introduci inapoi dupa 2-3 secunde.Eu acum pentru a nu mai pati chestia cu recunoasterea cartusului-nu mai scot cartusul din lacasul lui si il incarc cu seringa direct acolo DAR pun mai putin tus (ex o seringa -in functie de vechimea cartusului)si peste locul pe unde introduc acul seringii am pus o banda mica pentru a nu se usca.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează