| Spoitoreasa a întrebat:

De ce atunci cand esti mai afectuoasa cu persoana cu care esti impreuna, ea isi pierde interesul, iar atunci cand o tratezi cu indiferenta, persoana respectiva este mai dulce cu tine si mai calda? Care-i psihologia din spatele dilemei asteia, baieti? laughing

Răspuns Câştigător
| DoarBogdan a răspuns:

Mai bine zis, de ce "uneori" se intampla asta, pentru ca nu este la fel de fiecare data, existand cazuri de la persoana la persoana.

Prin o persoana cu care esti impreuna, vrei sa zici o relatie? Baiat si fata? In acest caz, dupa un timp, poate persoana respectiva nu mai gaseste nimic nou de descoperit la partener, motiv pentru care relatia incepe sa se raceasca. Mai grav este ca nici nu incearca sa rezolve aceasta "problema".

Cand tratezi o persoana cu indiferenta, si aici ma gandesc ca nu faci referire la o relatie, atunci in subconstientul persoanei "tinta" sau chiar si in constient, se formeaza ideea ascunsa de "de ce eu?", "de ce ma ignora", "ce nu fac bine?", "oare se leaga de mine?" Si tot felul de astfel de asocieri. Dar si aici, difera de la caz la caz. Unor persoane nu le prea pasa de astfel de lucruri, cum ar fi lipsa de interes, altor persoane pur si simplu... nici nu observa asta.

Iar in cazul din urma, persoana respectiva incearca sa descopere mai multe lucruri la cealalta si... automat isi modifica comportamentul in acest sens.Privind un caz normal si frumos, ambele persoane, se cunosc, se imprietenesc, formeaza o relatie, si comumica atat de mult incat nu ramane nicio suspiciune neatinsa sau o idee cum ca una dintre persoane ar putea sa isi piarda interesul, fiecare sustinandu-se reciproc ca si cand ar fi vorba de aceeasi persoana. Un intreg, o relatie sau o viata.


Sper ca te-am lamurit in anumite privinte. Zi faina in continuare ^_^

| Spoitoreasa explică (pentru DoarBogdan):

Imi plac foarte mult raspunsurile tale :* :*

| DoarBogdan a răspuns (pentru Spoitoreasa):

Oricandwinking. Nu as vrea sa fie insa considerate doar raspunsuri "sa fie", ci mai degraba ceva ce chiar ar putea sa te ajute in momentul prezent sau viitor ^_^

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

M-am săturat de câte ori am zis asta laughing))
pentru că oameniisunt făcuți să aprecieze lucrurile/persoanele pentru care depun un minim de efort să le aibă. cineva care ți se dă din secunda 2 și pentru care știi că poți oricum s-o tratezi că ea e tot acolo n-o să simți nici nevoia să faci efort.
dacă ți-ar veni mâncarea continuu la gură te-ai mai duce să gătești?

| Drimmero a răspuns:

Indiferenta te face mai al dracu sa 'cuceresti' acea persoana, s-o dovedesti, e o provocare, daca o persoana ti se da pe tava din prima devine plictisitor, nu mai are farmec. Asa e si la fete, prea multe dulcegarii si totul pe tava devine moartea pasiunii

| Unknownzgw a răspuns:

Imaturitate emoțională, confuzie sau pur și simplu nu e interesat de tine mai mult de "acum că ți-am câștigat afecțiunea - sunt împlinit, mi-am atins scopul și nu mai reprezinți o provocare".

Oamenii maturi care sunt siguri pe ce simt și nu au probleme sau dezechilibre emoționale/psihice fac asta rar, de comun acord cu partenerul, roleplaying, altfel nu.

| Xulescu11122 a răspuns:

Tot prin asa ceva trec si momentan. laughing

Ca adaos la intrebarea ta: Oare asa se intampla si dupa ce intri in relatie? Eu de exemplu nu as putea sa ma prefac indiferent fata de cineva la care tin...

Întrebări similare