|

De ce femeile se supara asa rau cand le refuzi in materie de sex?laughing

O tipa pe care o stiam de cateva luni mi-a propus "friend with beneficts". Am refuzat-o pentru ca nu imi placea fizic. Ce era sa fac daca nu ma atragea!? Nu se ridica "steagul"laughing. Dupa ce i-am zis ca nu, a inceput sa ma injure, sa ma faca prost, etc. laughing Why? laughing

Eu nu pot sa fac sex cu o tipa care nu ma atrage fizic. N-am cum. Prefer o escorta, chiar daca e pe bani, dar macar imi place fizic ce imi ofera.

Revenind, nu stiu de ce a simtit nevoia tipa asta sa ma jigneasca. laughing

4 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Este cat se poate de logica si rationala reactia manifestata de fata respectiva, fiindca biata de ea, asa cum era/arata ea, s-a simtit... disconsiderata, umilita si mai ales jignita in orgoliul ei deoarece a aflat ca z*dipa ei ''nu merita nici macar sa fie... f***** '' La ce te-ai fi putut astepta din partea ei dupa cele intamplate,? sa te felicite, sa-ti multumeasca? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sindromul NF - zic unii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi să ţi se refuze avansurile nu e un lucru tocmai plăcut.Acum să fim serioşi,cui naiba îi place să fie refuzat? (în orice situaţie,nu numai în asta)
Fiecare reacţionează diferit,şi în funcţie de felul de a fi al fiecăruia,dar şi în funcţie de situaţie.
Tipa asta poate a reacţionat aşa urât din cauză că are o părere foarte bună despre ea, se simte foarte atrăgătoare (poate e, dar nu pe gustul tău) şi era foarte sigură că nu ai cum s-o refuzi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ai respectele mele frate ca nu esti asa lesinat ca majoritatea, la fel as fi facut si eu. Daca nu ma atrage fizic nu simt placere.Mai bine le spui ca nu sunt genul tau si cauti una de care chiar sa iti placa, satisfactia e mult mai mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează