| tinkerBELL_2566 a întrebat:

De ce imi este asa frica ca il voi pierde? sunt cu el, ne intelegem bine... dar datorita esecurilor mele din trecut cu baietii am impresia ca si el va face la fel, ma va parasi desi m-a asigurat ca nu ma va face sa sufar pentru ca nu este genul.Va rog ajutati-ma cu un sfat pentru ca ma macina chestia asta zilnic, parca nu am liniste, e un sentiment involuntar apare fara sa vreau.sadva multumesc si astept sfatul vostru

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva si inca mai trec!

Nu exista o reteta a succesului in cazul asta caci astfel de sentimente persista si sunt ca un sfetnic prost si mereu pesimist!

O sa ajungi sa suferi de paranoia la fiecare relatie!

. stiu cum e...big grin

Sfatul meu e sa incepi sa ai incredere in tine si sa nu iti mai fie frica de viitor si de ceaa ce iti poate aduce el!
Traieste prezentul si iubeste-l multhappy

Soarele rasare in fiecare zi pentru toti!

Bucura-te de ceea ce ai, cat poti!

Cu cat te gandesti dinainte ca n-o sa mearga, ca o sa suferi.ca o sa te insele, ca nu esti destul de buna pentru el, etc, cu atat exista sanse sa se realizeze astea, fiindca cobesti si suferi cu mult timp inainte ca lucrurile astea sa se poata ivi!

Nimeni nu poate prezice viitorul, asa ca in locul unei lacrimi alege mereu un zambet de speranta!

Daruieste iubire si vei vedea ca vei primi si tu la randul tau!

| gossipgirl_2584 a răspuns:

Ti-e frica pentru ca il iubesti prea mult, si te gindesti doar la faptul ca l-ai putea pierde
starea aceasta o aveam si eu la inceput, trebuie sa ai mai multa incredere in el si sa-i arati asta, arata-i cit de mult il iubesti si spune-i ca ai aceasta teama in tine, doar el te poate ajuta sa treci peste asta
fii mai mult in preajma lui si nu te mai gindi la acest lucru
iubiti-va mult!
fundita?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un sentiment care ma macina...pai vezi si tu sa nu faci acele chestii ce ti sau intamplat cu fostii prieteni ai tai asa sa nu te lase si logic ca te macina ca te gandesti numai negativ eu la fel ma gandesc ca o sa fiu singur toata viata ceea ce vreau si e destul de dureros asta e m-am obisnuit cu suferinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti lasi mintea libera fara acea frica timpita ca il vei pierde, vei reusi sa-l pastrezi si sa fii fericita.In momentul in care nu te ve-i putea elibera de frica va pune stapinire pe mintea ta si vei fi condusa spre edificiul fricei.