| AngelErmin a întrebat:

De ce majoritatea bărbaților gândesc cu organul din pantaloni ci nu cu creierul? Oricum pe femei le doare fix ce arată(Fund)de poftele bărbatului?
De ce nu sunt și femeile la fel ca bărbații la fel de atrase de noi?
Și de ce femeile au sexul mai frumos și mai sexy decât bărbații?
No să vă văd acum ce păreri aveți happy

Răspuns Câştigător
| Clint a răspuns:

Pai i-a minuneazane sa vedem cum se gândește cu creierul, nu le doare in fund de poftele bărbaților, de ce crezi că femeile se aranjează și se pictează pe fata, de dragul de a o face? vor sa fie dorite de bărbați și nu suporta sa nu știe că nu sunt vrute sexual.

Poate sa le doară fix un fund de tine doar daca ești vreun ciudat, nu sunt atrase de tine, ori ești onest cu ele. Prea puțini tipi le spun in fata ce vor de la ele(mulți nici nu acționează la timp laughing), chiar daca asta înseamnă doar sa le **** bine și că sunt atrași de ele. Oricum și femeile sunt atrase daca ai grija de tine și arăți BINE. Daca îți schimbi look-ul și te întretii(nu în sens că trebuie să fii metrosexual și să te pensezi și epilezi) doar sa mirosi bine și să arăți bine, o sa observi că sunt multe care se uita de parcă ar vrea sa te mănânce.

Răspuns utilizator avertizat
| Clint a răspuns (pentru AngelErmin):

Ce cuvinte grele, păi eu sunt de părere că gândurile despre tine îți afectează acțiunile și actiunile îți afectează personalitatea.
Mai pe scurt trebuie sa ai mai multa încredere, eu înțeleg că poate ai avut experiențe nașpa cu tipe. E mult mai bine sa bănuiești că te vor, chiar daca nu e așa, pentru că în general femeile îți reflectează caracterul, daca tu abordezi o tipa cu gândul că nu te vrea, prin mimica o s-o dai in bara, spunând aceleași cuvinte, același om, rezultate diferite daca gândești pozitiv despre tine.

Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Atâtea preocupări în legăturile cu femeile și cu sexualitatea lor, începe să devină frustrant și pentru noi ( unele femei ). Majoritatea bărbațiilor, fără experiență sau cu experiențe mai puțin plăcute în raport cu anumite femei. De ce sunt femeile așa, de ce fac asta, de ce este așa și nu este altfel?
Femeile sunt și ele la rândul lor oameni, care simt, au sentimente, orgoliu, depinde de personalitatea fiecăreia, nu suntem la fel.
Au avut la rândul lor experiențe mai puțin sau chiar deloc plăcute în legătură cu bărbații.
Au trecut și ele ( dacă este să generalizăm) prin suficiente încercări, începând din perioada adolescenței pănă la maturitate.
Inițial aveau așteptări, speranțe care s-au soldat cu frustrări, complexe și dezamăgiri. Nu vreau să intru în detalii, dar este de-adreptul absurd să abordezi problema astfel.
De ce nu sunt și femeile atrase de bărbați? Majoritatea femeilor sunt atrase de bărbați.
Ce bărbați atrag femeile? Depinde de gusturile fiecăreia. În orice caz nu toată lumea este pentru toată lumea. Depinde de compatibilități.
Am avut o perioadă în care îmi doream nespus pe cineva, însă în urma unor experințe neplăcute, mi-am dat seama ca am puterea de a-mi găsi echilibrul și în raportcu propria mea persoană. Persoanele disperate în a-și găsi un partener au un iz de nesiguranță în ele, probabil vor sa își demonstreze lor și celorlalți faptul că pot și ei. Suntem ființe sociale, simțim nevoia de cineva ( este de-a dreptul firesc ), nu contest, ce mă deranjează în mod personal o reprezintă partea bărbațiilor care denigrează într-o oarecare măsură femeile doar pentru că nu au una. Și pe mine m-au refuzat anumiți bărbați, eu nu îi contesc, ba dimpotrivă, îi înțeleg, pe moment nu ne dăm seama, ne adresăm întrebări, însă, într-un viitor apropiat, probabil că aceste aspecte se vor concretiza și în viziunea noastră. Nu este necesar să îmi îmbrățișezi părerea, anumite răspunsuri la nedumeririle tale, probabil, le vei afla în viitor, odată cu alte experiențe neplăcute.
O zi frumoasă!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Organul din pantaloni pe care dta îl denigrezi, este organul vieții, care reprezintă cea mai puternică forță din univers. Noi gândim din cauza lui, iar nu invers. Și femeile sunt la fel de puternic atrase de noi, tu ne fiind femeie, nu ai cum să îți dai seama că nu-i așa.
No, ai văzut acum ce părere am.

Răspuns utilizator avertizat
| sadrian46 a răspuns (pentru AngelErmin):

Creierul dă comandă nu penisul. Complet greșit.
Asta crezi tu! Pe ce bază dă creierul comandă ca să ai un comportament sexual productiv? Pe baza hormonilor sexuali pe care nu creierul îi produce.

Răspuns utilizator avertizat
| sadrian46 a răspuns (pentru AngelErmin):

Nu o să înebunești neapărat. Unii se tâmpesc. Alții se complac în labă. Variante.
Eu am teoria mea. De când a apărut sexul pe lume, acum un biliard de ani, sexul este cea mai importantă activitate a unei ființe vii sexuate. Dacă nu ar fi așa, viața s-ar stinge. De aceea nu se stinge, findcă depășește orice ambiție personală.

| Nat1 a răspuns:

Nu ai cum sa te întrebi de ce femeile sunt sexul frumos si nu bărbatii decat daca esti gay.(scuze)
Ncuzeu toti barbati gandesc cu ce au in pantaloni, pentru ca daca ar fi asa majoritatea bărbaților ar fi singuri sau aventurieri nu căsătoriți.
Pe femei nu le doare in fund de poftele bărbatului, pentru ca daca ar fi asa ar fi toate lesbiene.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| andrey69 a răspuns:

1.Consider ca problema ar fi internetul si ca poti incerca sa obtii ce vrei din spatele telefonului sau al calculatorului fara o identitate, pe strada cred ca nu ar face nimeni asta ori daca fac clar ca pica de prosti si sunt constienti de asta unii.
2.Cred ca si femeile au partea lor de vina (unele) ca se vand usor sau sunt prea usoare insa nici baietii nu prea judeca bine(unii).
Legat despre sexul frumos, asa a dat Domnul ca femeia sa fie atractiva, cu forme, mai de casa, cu capul pe umeri fata de barbat, este doar o parere a mea.

Răspuns utilizator avertizat
| andrey69 a răspuns (pentru AngelErmin):

Pai daca eram toti sexul frumos ne o trageam mai mult intre noi, nu ca nu exista destule specimene dar eu unul nu as putea sa ma uit decat la femei si sa vad frumosul, atractivul.winking

Răspuns utilizator avertizat
| andrey69 a răspuns (pentru AngelErmin):

Frate,nu suntem toti la fel,unii judeca altii nu,de exemlpu si mie mi s-a intamplat sa ies cu multe fete si sa nu ma atraga din anumite puncte de vedere si sa imi doresc mult mai mult pentru mine, intelegi?
Aceasi problema exista si la fete, nu gasesc ceea ce cauta, fiecare are standardul lui, nu te poti opri la orice stramb/a, obsedat sau ...mai stiu eu.
Cat despre ce iti doresti tu, incearca sa cunosti femeile, sa le intelegi, sa accepti trendul si cerintele si nu ai sa mai ai problemewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Marius22222222222 a răspuns (pentru AngelErmin):

Doamne ca handicapat poti fi. Jur

Răspuns utilizator avertizat