| petalouda a întrebat:

De ce nu mai merge sa imi schimb numele pe facebook. Explicati raspunsul daca stiti cum sa fac. Funda big grin (scuze categoria)

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu mai merge sa-ti schimbi numele pentru ca l-ai schimbat deja de cel putin 4 ori!
FACEBOOK - Schimbare nume! Retineti faptul ca, puteti schimba numele de utilizator O SINGURA DATA (ai voie de maxim 4 ori sa schimbi numele->desii facebook spune ca o singura data poti sa-l schimbi). Puteti cere modificarea numelui de la sectiunea ''Contul meu'' a paginii dumneavoastra Setarile Contului->in dreptul numelui tau ai ->Editeaza->click pe Editeaza->schimba numele si apoi click pe Salveaza Modificarile. Facebook verifica fiecare cerere de schimbare a numelui pe care o faceti. Din cauza numarului mare de cereri pe care le primim, cererea dumneavoastra poate sa nu fie procesata imediat.
Cum imi schimb numele in Facebook?
Va rugam sa retineti faptul ca numele contului Facebook trebuie sa fie in concordanta cu urmatoarele standarde de autenticitate:
• Trebuie listat numele si prenumele intreg. Initialele nu pot inlocui numele intreg. Poreclele pot fi listate daca reprezinta o variatie a numelui dumneavoastra, dar doar in formatul Prenume Porecla Nume de familie.
• Numele dumneavoastra trubuie sa contina doar caractere specifice unei singure limbi.
• Numele dumneavoastra nu poate contine titluri, simboluri, numere; nu se permite utilizarea incorecta a majusculelor sau a semnelor de punctuatie.
Retineti, ca aceste conturi Facebook au ca scop uzul personal. Nu sunt permise conturi reprezentand grupuri, familii sau cupluri. Pentru a reprezenta o celebritate, o afacere sau un brand, va rugam sa creati o pagina Facebook. Paginile care au ca scop reprezentarea unei persone publice, a unui artist, brand sau organizatie pot fi create doar de un reprezentant al entitatii respective.
Nu este permis sa va prezentati ca fiind altcineva. Pentru a incuraja utilizarea numelor reale pe Facebook, numarul de modificari ale numelui a fost LIMITAT. De asemenea, daca un reprezentant Facebook a schimbat numele pentru dumneavoastra, aceasta schimbare e considerata DEFINITIVA iar dumneavoastra nu veti mai putea modifica numele. Pentru a afisa un alt nume pe care vreti sa-l folositi, de exemplu numele dinainte de casatorie, va rugam sa accesati pagina Setare Cont. http://www.facebook.com/editaccount.php Daca vreti sa va scimbati numele din motive legitime, de exemplu schimbarea numelui in urma casatoriei, va rugam sa urmati instructiunile aici. http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2
Bafta!

1 răspuns:
| ღClauuღ a răspuns:

Poate l-ai schimbat de prea multe ori.happy