| queneen a întrebat:

De ceva timp vorbesc cu un tip.Noi ne stim de mai mult timp fiindca amandoi am fost in aceeasi scoala(1-8).Cu acest baiat mi-am pierdut si virginitatea in urma cu 2 ani insa pana acum cateva luni nu am mai vorbit deloc.El imi tot cere sa ne vedem(ori afara ori la un baiat acasa) insa eu tot refuz fiindca stiu ca vrea sa o fac si cu el si cu acel baiat si nu imi doresc asta deloc.Ce-i drept cand ii spun ca nu vreau spune ok, am inteles sau daca ii spun ca am impresia ca ma cheama pentru a o face cu el si prietenul lui ma face nebuna si spune ca el nu este ca restul baietilor.Nici nu stiu ce sa cred, am inceput sa prind drag de el dar nu vreau cand ies cu el sa imi zica sa o fac cu el si prietenul lui cel mai bun fiindca n-o sa zica nimic si ca sunt de incredere.Ce-i drept, cand am facut-o cu el prima data nu a spus nimic dar nu vreau ABSOLUT DELOC sa o fac cu prietenul lui.Mi-a sugerat de cateva ori si i-am spus ca ma enerveaza si nu mai vreau sa vorbim deloc insa el a zis ca la caterinca a spus si sa nu ma supar sau sa ma enervez.
Imi puteti da niste sfaturi? Ce ar trebui sa fac? Ce sa ii spun cand ma mai intreaba daca vreau sa o fac cu el si prietenul lui fiindca daca ii spun nu pare ca nu intelege si ma enerveaza faptul ca insista uneori.Nu vreau sa o fac cu ei si dupa sa zica ca sunt zdreanta, panarama etc dar nici nu stiu prin ce mod sa ii spun ca nu vreau sa o fac astfel incat sa fiu finuta si sa i-o spun printr-un mod frumos.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da ce ți-a zis de ai ideile astea?!

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericită dacă nu ai mai face sex cu nimeni decât după căsătorie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu trebuie sa fii nici ''eleganta'' si/sau ''finuta'' in exprimare, este indicat sa fii pur si simplu cat se poate de hotarata si transanta in privinta problemei invocate si sa-i spui verde-n fata ca este cazul sa inteleaga ca accepti sa intretii sex insa... numai cu el. In caz contrat va face in continuare l@ba impreuna cu bunul sau prieten. Sanatate!

| sierra1 a răspuns:

"stiu ca vrea sa o fac si cu el si cu acel baiat...Ce ar trebui sa fac? "

simplu: să-i faci vânt, mâine-poimâine te scoate la "produs"

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu vrei sa mai iesi cu el, nu iesi. Nu te poate obliga.

Răspuns utilizator avertizat