anonim_4396
| Anonim întreabă:

De unde apar deviațiile sexuale, mai bune spus fanteziile cu așa ceva? Adică bdsm, mirosit, fetishuri ciudate rau, plus altele.Se datorează dorinței de a încerca ceva nou sau dimpotrivă, de la prea multa abstinenta apar astfel de porniri?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la americani

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ia incearca sa stai cu o clema pe nas 3 zile, sa vezi cum e fara miros!
Fanteziile sunt ceva absolut normal!
Pune mana si citeste!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Aceste fantezii nasc din cauza ca societatea considera tabu sexul. Omul fiind judecat pentru a avea fantezii ciudate se ascunde in sinele sau si dezvolta diverse fetisuri. In tara noastra fanteziile sexuale trebuie considerate normale si nu judecate. Sexul este necesitatea vitala omului ca sa evolueze intelectual si sa supravietuiasca

| ania a răspuns:

De la natura umana pacatoasa.

| RoCkKiD a răspuns:

Deviatii sexuale e un termen antic, de pe vremea cand se credea ca sunt rare. Dupa ce s-au facut niste studii si s-a vazut cat de comune sunt e greu sa le zici deviatii cand mare parte din oameni au care o chestie mai dubioasa care ii excita.

| RAY a răspuns:

Omule suntem oameni, nu e nici o deviatie, vezi tu uni nu urmeaza turma si iasa din zona de confort

| RAY a răspuns:

Ania si iubirea face parte din natura umana

anonim_4396
| Anonim explică:

Sunt mult mai profunde decât a incerca ceva nou.
Pur și simplu așa se simt persoanele care fac așa ceva, pe interior.
Spre exemplu cineva care e in bdsm, se simte vinovat/vinovată pentru ce face în viață personală(de obicei sunt lucruri rele) și sexul e o metoda de a se pedepsi singur sau singura.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Persoanele alea nu cred și știu că nu merită un tratament mai bun și acolo e locul lor, e un fel de sclavie mai pe îndelete.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Fanteziile sunt una, iar deviatiile sexuale sunt oarecum altceva.
Desigur, deviatiile sexuale includ fel de fel de fantezii, insa fantezii parafilice, dar fanteziile, in general, nu neaparat sunt rodul unor deviatii sexuale.

Deviatiile sexuale, adica parafiliile pot fi de mai multe feluri.Acestea au cauze neuropsihice.De cele mai multe ori este vorba de dereglari/anomalii la nivelul conexiunilor neuronale, mai exact la nivelul intercomunicarii dintre sinapse.Acestea, in majoritatea cazurilor, au cauze genetice, dar pot exista si influente externe, ca cele sociale sau psihologice.

Cu toate acestea, nu toate persoanele care au fantezii parafilice sunt incadrate in randul celor cu probleme psihice. Unul dintre criteriile pentru incadrarea la tulburarea parafilica este materializarea fanteziilor sau predispozitia catre materializare, mai ales atunci cand implica o posibila violenta sau punerea in pericol a altora sau a propriei persoane, cum sunt de exemplu: pedofilia, zoofilia, necrofilia etc.
Majoritatea parafiliilor, insa, sunt considerate "anormale" doar de catre cei care observa acest comportament dar nu impartasesc aceleasi fantezii.

| GabrieloKg a răspuns:

Fanteziile apar si din imaginatie. Imaginatie care se formeaza in urma secventelor vazute in filme 18+, de la TV, seriale, carti etc.
Fanteziile/fetishurile apar dintr-o dorinta de satisfacere personala, hormonala, care te fac sa explorezi corpul fetei/baiatului in moduri diferite si poate considerate si ciudate.
Totul tine de a explora diferite trairi si simtiri care iti satisfac reactiile hormonale.
E ca un drog, prin actiunile facute in timpul actului sexual tu hranesti in tine niste dorinte ce s-au format in urma experientelor si trairilor.

| str1tz123 a răspuns:

O poveste interesanta din tineretea mea: Eram in Bangkok, detasat cu garnizoana. Acolo am intalnit o thailandeza gingasa cu care m-am inteles foarte bine de prima data. Astfel ca la plecare aceasta s-a decis sa-mi faca vizita in Thailanda memorabila si mi-a propus o partida de sex pasional. Mare mi-a fost uimirea cand am ajuns legat de patul ei, iar aceasta s-a dezbracat incet si si-a dezvaluit: giganticul penis de 25 cm! Desi a fost o experienta de neuitat, nu recomand niciunui barbat sa-si expuna gaozul unor pericole atat de uriase. Multa sanatate!

| fboygoat a răspuns:

In general mie imi place sa ma frec de carti

Întrebări similare