| Leonard123jnd a întrebat:

Dece femeile au acest obicei?

Am 22 de ani și până la această vârstă am văzut niște chestii bune la fete/femei.

Deci sa spunem că o fată de 15 ani intra în vorba cu cu femeie de 20 sau 25 de ani. poți spune că sunt prietene deja..se comporta ca și cum ar fi o familie sau așa ceva,femeile se comporta foarte wow cu alte femei mai,,mici" sau de aceeași vârstă.

Și nu zic că gata acele persoane au devenit prieteni, doar că așa fac femeile sa pară, daca nu se cunosc și intră în vorba aparent gata se înteleg

Daca s-ar duce un băiat de 15 ani să vorbească cu niste femei de 20-25 ani ar fi luat altfel

Și nu spun că ar fi luat mai,, negativ" doar că așa mai dur nu va fi ca la fete

(-Hey fata etc etc etc)

Vreau doar sa știi de ce au așa un comportament

La băieți și bărbați e altfel.ei se distanțează repede de cei pe care nu-i cunosc.și probabil niste puști care vor încerca sa intre în vorba cu ei vor fi luați la mișto

Gen ce vreau eu sa spun e că dacă atunci într-o cameră 10 femei

De la 15 la 25 de ani.ele se vor întelege, într-un timp foarte scurt

Dar daca atunci 10 bărbați de la aceste vârste nu va fi okk...

Ce poate fi?

O femeie de 25 și o fata de 15 pot fi prietene daca abia se cunosc.n am înteles asta niciodată

9 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Marea majoritate a oamenilor trateaza sexul opus ca pe un viitor partener de sex sau iubit/a iar daca nu se potrivesc deloc ii trateaza rece, de aici si diferenta de afectiune. Dar cum am zis, nu toti sunt asa dar cea mai mare parte a oamenilor asa sunt! Uita-te de exemplu la difentele foarte mari de varsta cum ar fi baiatul 20-25 de ani iar femeia de 60-65 de ani, aici nu ai sa mai vezi acea raceala pentru ca stiu amandoi ca o relatie de orice fel e imposibila, bine mai sunt si exceptii dar in general asa gandesc toti oamenii constienti de situatie sau inconstienti! Asta este explicatia intrebarii tale! happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Depinde de persoane.

Eu pot fi amabila cu o persoana necunoscuta (femeie sau barbat), dar nu pot fi "prietena". Pt mine prietenia e ceva profund, bazat pe incredere, iar increderea se castiga in timp.

Cred ca ceea ce ai vazut tu a fost flecareala fara substanta, cel mult relatii superficiale, dar in nici un caz prietenii.

| siriusblack98 a răspuns:

Femeile de regula se comporta frumos unele cu altele cand sunt face2face dar se injunghie intre ele pe la spate.
Barbatii de regula se comporta urat unii cu altii face2face dar iti tin spatele cand nu te uiti.
Categoric sunt si exceptii pentru ambele tabere.

| Miruna333 a răspuns:

Confunzi relatiile dintre sexe foarte tare. E una relatia de acelasi sex, femeie cu femeie, barbat cu barbat, si una relatiile de sex opus. Femeile cand vorbesc unele cu altele nu au vreun beneficiu, barbatii vor distractie. Ce sa vb o femeie de 20-25 cu un pusti de 15? La fete e alta treaba, pentru ca avem chestii in comun.

| Kiran a răspuns (pentru Miruna333):

(dark joke) - in 2025 merge distractie femeie cu femeie

| Kufu95 a răspuns (pentru Miruna333):

Adică tu vrei să spui că nu există lesbience sau gay?

| Miruna333 a răspuns (pentru Kufu95):

Ma refeream strict la heterosexuali, nu se vorbea despre altceva.

| Kufu95 a răspuns:

Depinde de comportamentul oricărei persoane.

| ynexistenta a răspuns:

O femeie de 25 de ani, are simțul maternal mai dezvoltat si mai multă experiență de viata și dacă vine la ea o fata de 15 ani, simte nevoia de a o proteja, a-i da sfaturi.despre asta e vorba, nu neapărat de prietenie.