Marea majoritate a oamenilor trateaza sexul opus ca pe un viitor partener de sex sau iubit/a iar daca nu se potrivesc deloc ii trateaza rece, de aici si diferenta de afectiune. Dar cum am zis, nu toti sunt asa dar cea mai mare parte a oamenilor asa sunt! Uita-te de exemplu la difentele foarte mari de varsta cum ar fi baiatul 20-25 de ani iar femeia de 60-65 de ani, aici nu ai sa mai vezi acea raceala pentru ca stiu amandoi ca o relatie de orice fel e imposibila, bine mai sunt si exceptii dar in general asa gandesc toti oamenii constienti de situatie sau inconstienti! Asta este explicatia intrebarii tale!
Depinde de persoane.
Eu pot fi amabila cu o persoana necunoscuta (femeie sau barbat), dar nu pot fi "prietena". Pt mine prietenia e ceva profund, bazat pe incredere, iar increderea se castiga in timp.
Cred ca ceea ce ai vazut tu a fost flecareala fara substanta, cel mult relatii superficiale, dar in nici un caz prietenii.
Femeile de regula se comporta frumos unele cu altele cand sunt face2face dar se injunghie intre ele pe la spate.
Barbatii de regula se comporta urat unii cu altii face2face dar iti tin spatele cand nu te uiti.
Categoric sunt si exceptii pentru ambele tabere.
Confunzi relatiile dintre sexe foarte tare. E una relatia de acelasi sex, femeie cu femeie, barbat cu barbat, si una relatiile de sex opus. Femeile cand vorbesc unele cu altele nu au vreun beneficiu, barbatii vor distractie. Ce sa vb o femeie de 20-25 cu un pusti de 15? La fete e alta treaba, pentru ca avem chestii in comun.
O femeie de 25 de ani, are simțul maternal mai dezvoltat si mai multă experiență de viata și dacă vine la ea o fata de 15 ani, simte nevoia de a o proteja, a-i da sfaturi.despre asta e vorba, nu neapărat de prietenie.