| Eleenaa095 a întrebat:

Deci. Am mare nevoie de un sfat. Vorbesc cu un băiat pe insta de o luna cred și acum câteva zile ne-am văzut f2f..eu 18ani, iar el 19 și mi-am luat fz, dar nu înțeleg de ce, adică gen are momente când îmi răspunde foarte repede la msj, iar după ce ne-am văzut nu o mai face des, mi-a spus ca nu a avut relații prea lungi și ca nu-i place de nimeni în momentul de față, mi-a spus ca nu e ca și cum nu ma place și ca problema nu este la mine, ci la el. Nu mai înțeleg nimic. Nu știu ce sa fac, îmi place foarte mult de el, dar nu cred ca mai e ceva de făcut, am rămas prieteni și mai vorbim din când în când. sad

Răspuns Apreciat de Editori
| MPersephone a răspuns:

La varsta asta nu toti doresc relatie. El probabil nu se grabeste sa gaseasca ceva stabil. Nu stiu sigur daca ii poti schimba opinia, depinde foarte mult de prioritatile setate de el. Pe ce se axeaza mai mult in viata? Care este viziunea lui asupra relatiilor? Sunt chestii pe care le puteti vorbi intr-o seara la un pahar de vin. Daca spui ca te place si sunteti prieteni, inseamna ca va dori totusi sa petreaca timp cu tine. Astfel, vorbeste cu el, intelege-l si descopera-l. Dar daca nu doreste relatie si gata, atunci accepta asta si lasa-l sa plece.

3 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Pai, este evident ca nu te-a placut prea mult in realitate, de aceea te-a pus in friend zone. Ceva din felul tau de a fii, sau din comportamentul tau, nu a fost pe placul lui, de aceea s-a si retras.
Sincer, nu cred ca merita sa ramai prietena cu unul care te-a respins. Sa-i pace, blocheaza-l si cauat-ti un alt baiat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am mai nou un principiu. E drept că pentru asta am avut nevoie de timp.
Vrei, bine, nu vrei, du-te.

| sofisis a răspuns:

Pai raspunsul e simplu, dureros, dar simplu: nu te place. Punct. Nu ai ce sa faci in sensul asta decat sa treci peste si sa cauti altceva.