Ma crezi ca nu intereseaza pe nimeni, ce te deranjeaza pe tine sau ce tip de chiloti porti?
Asta este preferinta personala!
Ma crezi ca nu ma intereseaza parerea ta?
Ti-ai schimbat cumva sexul si nu stim noi?
Ce relevanta are sexul meu?
Sunt mama de baiat, am sot, deci cumpar chiloti, dar asa ceva nu a intrebat nimeni online ca nu intereseaza pe nimeni cum ne imbracam si purtam chilotii.
Nu prea conteaza ce porti atata timp cat iti este tie comod. Eu personal port boxeri. Boxerii pentru mine personal, par si mai comozi si mai estetici decat chilotii. Dar acum na, fiecare cu preferintele sale.
La altceva nu esti alergica? Daca n-ai avut parte de un ciocan calumea il cauti pe aici.
Vara nu port nimic pe sub pantaloni. Imi place senzatia cand imi mai flutura in timp ce merg le strada
Femeile prefera:
1. Chilotii cu imprimeuri cu elefanti. (temu/shane au oferte ok)
2. Este model nou aparut cu botul unui lup. Practic daca nu e cuminte, sare la gatul ei. Asta asa, pe parte de periculos
Personal?
Am auzit chestii cu pene de vultur. Depinde de context sincer.
Cat despre pozitia stromeleagului. Da. Este blestemul pe care barbatii il sufera ca au muscat din mar in Gradina Edenului.
Noaptea stau fara chiloti, doar in pantaloni, si in general port chiloti ca ma simt mai confortabil si imi sta si penisul calumea
anonim_4396 întreabă:
Aziz întreabă: