| Yourshyguy a întrebat:

Deci, ca baieti ce e mai ok sa porti, chiloti sau boxeri? Eu nu pot sa port boxeri, gen, ma deranjeaza ca nu sta cum vreau eu, intelegeti voi.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nimic port, asa e natural

| Violleta2022 a răspuns:

Ma crezi ca nu intereseaza pe nimeni, ce te deranjeaza pe tine sau ce tip de chiloti porti?
Asta este preferinta personala!

| Yourshyguy explică (pentru Violleta2022):

Ma crezi ca nu ma intereseaza parerea ta?

| Yourshyguy explică (pentru Violleta2022):

Ti-ai schimbat cumva sexul si nu stim noi? laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Yourshyguy):

Ce relevanta are sexul meu?
Sunt mama de baiat, am sot, deci cumpar chiloti, dar asa ceva nu a intrebat nimeni online ca nu intereseaza pe nimeni cum ne imbracam si purtam chilotii.

| Emilian65 a răspuns:

Chiloți.

| Matthew1995 a răspuns:

Nu prea conteaza ce porti atata timp cat iti este tie comod. Eu personal port boxeri. Boxerii pentru mine personal, par si mai comozi si mai estetici decat chilotii. Dar acum na, fiecare cu preferintele sale.

| IHateCensorship a răspuns:

Nu te obligă nimeni să porți boxeri; poartă ce îți este mai comod.

| IntrebariLogica a răspuns:

Du te gol nu mai purta chiloți și eu sunt alergică la jucării mici

| Yourshyguy explică (pentru IntrebariLogica):

La altceva nu esti alergica? Daca n-ai avut parte de un ciocan calumea il cauti pe aici.

| Schizotix a răspuns:

Vara nu port nimic pe sub pantaloni. Imi place senzatia cand imi mai flutura in timp ce merg le strada

| ReluGropareluIngineru a răspuns:

Femeile prefera:
1. Chilotii cu imprimeuri cu elefanti. (temu/shane au oferte ok)
2. Este model nou aparut cu botul unui lup. Practic daca nu e cuminte, sare la gatul ei. Asta asa, pe parte de periculos
Personal?
Am auzit chestii cu pene de vultur. Depinde de context sincer.
Cat despre pozitia stromeleagului. Da. Este blestemul pe care barbatii il sufera ca au muscat din mar in Gradina Edenului.

| alexsq18726 a răspuns:

Noaptea stau fara chiloti, doar in pantaloni, si in general port chiloti ca ma simt mai confortabil si imi sta si penisul calumea

Întrebări similare