|

Deci efectiv o sa intru in depresie. De un an de zile nu mai vorbesc cu băiatul pe care l-am iubit cu adevărat si singurul de altfel. Am avut o relație mai ciudata, o relație de 6 luni in care vorbeam non stop si eram mega compatibili dar el isi pusese bariera sa nu isi facă relație din pricina ultimei care a durat 7 ani si a suferit mult. După cele 6 luni, el a intampinat ceva dificultăți pe care el fiind închis în el nu mi le-a comunicat si ne-am distanțat. Eu fiind orgolioasa si văzând ca este indiferent am răcit-o si eu ca să nu mă tot rog de om. Mi-am făcut relația pe care o am si acum dar nu am reușit sa il uit deloc pe el. Atât de tare m-am îndrăgostit încât am reînceput sa vorbim pentru ca nu am mai rezistat si intr-un final a ajuns sa ma intrebe dacă pentru mine ar fi o problema faptul ca el iese deja cu cineva ca să facem noi doi sex. S-a năruit totul peste mine. Mi-am dorit enorm sa fie cu mine, l-am iubit si inca il iubesc. Sunt nefericita cu actualul din cauza ca ma bântuie primul si a trecut un an iar eu simt totul ca si când a fost ieri. Precizez ca am avut doar de 2 ori contact intim cu primul, contact care pentru mine nu a însemnat nimic ci doar faptul ca il ador. Cum sa il fac sa ma placa? Cum sa fac sa fiu cu el? Nu mai rezist asa, nu il pot uita si ma îmbolnăvesc dacă zilnic ma consum asa mai ales acum când il stiu cu alta. Eram compatibili din toate punctele de vedere noi doi...

4 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dupa parerea mea, bine ar fi sa incerci sa nu te reintorci la el. Daca este cu alta..nu inseamna ca o iubeste mai mult pe ea, ci faptul ca si el incearca s-o uite pe fata cu care a fost 7 ani.Cred ca ai facut destul ca sa-i demonstrezi ca-l iubesti.Pastreaza-ti demnitatea de fata.O fata merita mult mai mult.O data cu trecerea timpului isi va da seama ce a pierdut.Dar timpul le rezolva pe toate atata timp cat este folosit cum trebuie.Incearca sa il ignori si sa cunosti si alte caractere? Viata e frumoasa, dar scurta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e frumos să îți bați joc de actualul, spune-i adevărul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Permite mi sa iti spun ca ala este un prost. Nu are rost sa plângi după un barbat care nu te merita si nu te apreciază la adevărata ta valoare. Băieții vin si pleacă, stai liniștită ca o sa găsești altul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si mai este inca ceva..nu este bine sa intri intr-o relatie cu o persoana care abia s-a despartit de iubita/iubitul.No sa va da-ti seama ce o sa regretati mai devreme sau mai tarziu.Vă va lasa cu un gust amar.Decat dupa o perioada indelungata de timp, dupa ce ii va trece.Pwp?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează