Buna,Ionut
. Sunt fata si, crede-ma, stiu cum este cel mai placut pentru o fata sa auzi lucruri de acest gen.Cel mai bine este sa fii sincer si sa ii spui direct. Uite, poti sa ii spui asa:Teodora, as avea ceva sa iti spun. Sper ca acest lucru sa nu afecteze prietenia ce s-a legat intre noi.Eu te plac foarte mult si tin la tine mai mult decat la o simpla prietena si as vrea sa stiu daca sentimentul e reciproc si daca poate fi ceva mai mult intre noi.
Sper ca te-am ajutat
!
Nu poti fi spectaculos si romantic cu vorbele altora. Poti fi cel mult un papagal.
Pai daca merge-ti doar voi 2 la suc si la plimbare eu as crede ca te place si ea
. Plus ca daca va intelege-ti asa bine nu ai de ce sa-ti faci probleme. Aici chiar poti sa-i spui direct ca-ti place de ea. "Ariyana" ti-a dat un exemplu foarte bun. Asa ca il poti aplica
.
Ii poti spune ce simti pentru ea, ar fi romantic...si cine stie, poate iti va spune si ea
Sunt fata si te-as sfatui sa te uiti i ochii ei daca vezi ca si ea se uita in ochi tai te place cand sunteti singuri spune-i discret la ureche te iubesc mie asa mi s-a facut dar iti dau un sfat inainte sa o iei de mana gandeste-te daca o vrei rani pe mine ma ranit
dar in fine sper ca ti-am fost de folos
Problema e ca sunt in clasa a 7-a si parca nu pot sa fiu in aceeasi clasa doi ani stiind ca ea nu ma iubeste si ca eu sunt nebun dupa ea... si mai ales ca stie asta.![]()
ma omoara gandul asta
Buna,Ionut,cred ca nu e neaparat sa i spui Teodorei asta, mai bine arata ce simti, cum ar fi sa i cumperi un trandafir sau ceva de genul, ceva discret dar totusi romantic, uneori un gest mic valoreaza mai mult decat niste cuvinte.BAFTA:*
Andreeadeea389 întreabă: