|

Dpdv al maturitatii eu trebuie sa-l inteleg ca nu are chef de iubăreli,dragoste,flirturi, sex etc ptc e STRESAT?(recent a facut accident, trebuie sa isi repare masina, suntem si in sesiune etc..inca nu si-a revenit total dupa "trauma" (fiind primul accident pe care il are dupa 1 an de carnet).

Ii vorbesc tare frumos si las dupa el, il inteleg cand are treaba si nu poate raspunde etc, nu-i mai fac gelozii.Stiu ca pare penibil ca spun asta dar chiar am vrut o schimbare anul acesta, atat pentru mine cat si pentru relatie, noi doi. O evoluare in tot mai bine.E tare superficial si cand vine vba de ziua mea+aniversarea noastra de 4 ani(pica in aceeasi zi).I-am propus sa petrecem impreuna dar nu prea vine initiativa de la el si nu vorbeste despre asta, mi-a explicat ca e o perioada financiara dificila deoarece ii cam forteaza mana mamei sale (1500-2000euro pentru reparatii).N-am nevoie de cadouri scumpe, nu sunt genu ala de fata; ma bucur daca imi cumperi un trandafir ori o ciocolata si imi scrii o felicitare să văd ca totusi n-ai uitat de mine.

Probabil nu sunt in locul lui si d-aia nu inteleg cum se simte, poate exagerez eu ori sunt nesimtita ca par egoista, dar gen...toti avem probleme, dar e ok sa il neglijam si pe cel iubit?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Lool, sunt într-o situația relativ asemănătoare, și iubitul meu a făcut un accident destul de recent și tot așa, demoralizat total, dar să știi că deși a fost și încă e foarte afectat de asta, a continuat să încerce să-mi ofere afecțiune în continuare, deci părerea mea e că asta nu e o scuză pe termen lung. Da, hai să zicem 1-2 săptămâni e normal, dar după deja e cam exagerat. Vorbește cu el, fii acolo pentru el să simtă că ești oaza lui de liniște și poate o să simtă nevoia să vină la tine. Încurajează-l, întreabă-l de ce s-a întâmplat, cum se simte, cum merg reparațiile, amintește-i întruna că o să fie bine și dă-i afecțiune

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca accidentul la lasat impotent dar alta poate exista in secret intre voi altfel nu era asa naspa

| a răspuns:

Eu cred ca in primul rand trebuie sa ii spui si lui ceea ce ne-ai spus noua, sa ii zici ca il apreciezi dar anumite chestii te deranjeaza. Dupa asta, in functi de respunsul lui te decizi daca il poti accepta si merge inainte sau nu.

| a răspuns:

Asteapta sa vezi daca isi aduce aminte de ziua ta.
Ca aniversarea asta cand sunteti doar prieteni, nu-i cine stie ce sfariala, ca nu stii daca relatia asta se transforma sau nu, in casatorie.
Aniversarile importante sunt cele ale casatoriei, nu la intalniri.

| a răspuns:

Cand ai astfel de probleme si esti ocupat cu sesiunea, nu mai ai chef de nimic.

| a răspuns:

Dar de ce nu iti cauti tu pe altul? Eu nu cred ca e accident sau ce mai zici tu eu zic ca el a uitat sa te mai cucereasca. Asa ca! Lasa-l gaseste altul, paraseste-l fara nicio explicatie. Why not? Nu poate, sa-i fie de bine.

| a răspuns:

Toti avem probleme dar trebuie sa discuti si cu persoana iubita si sa nu o neglijezi. Nu cred ca a patit ceva grav incat sa nu poata sa faca sex.

| a răspuns:

Poate tu îl iubești mai mult, mereu unul oferă mai multa atenție într un cuplu. Poate asa e firea lui mai rece. Poate ar trebui sa nu mai ai multe așteptări de genul, și sa fii și tu mai indiferenta poate asa face el ceva

| a răspuns:

"recent a facut accident"
Defineste recent.
Da, toți avem probleme, dar gravitatea lor diferă.Ca in timp ce tu îți rupi o unghie el face accident. Poate e mai sensibil, poate nu poate sa facă sex cu tine ca de fiecare data când închide ochii retrăiește momentul etc

| a răspuns (pentru Hecate):

"nu poate sa facă sex cu tine ca de fiecare data când închide ochii retrăiește momentul" - orice motive în afara de indiferenta?

| a răspuns:

Este mai sensibil el. Incearca si vorbeste-i ca totul va fi bine, pana la urma nu este nimic asa grav. sau nu stiu... Nu stiu daca stii, dar atunci cand esti suparat nu ai chef nici de propria ta viata, dapai de altii. Incearca si intelege-l si vorbeste cu el, consoleaza-l