| meinteil a întrebat:

Dragi femei care va cautati "marea dragostea=sacul de bani" va rugam faceti un lucru bun barbatilor si nu mai cautati ca oricum dupa o perioada ne tot lasati si suferim ca prosti asa ca ramaneti singure si nu va mai chinuiti sa va gasiti "ala cu noroc".
Multumesc.
P.S.big grine ziua femeii nu va doresc nimic.

15 răspunsuri:
| InYourMind a răspuns:

Sfat pentru femei: nu ascultați de bărbațiwinking

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru InYourMind):

Adevărat laughing. Mai sunt unii care îmi spun (din cauza orientării mele sexuale) ca noi cum ne mai înmulțim? Cum mai populam planeta? Păi când vezi cât de idioți sunt unii, mai bine nu o mai populez laughing

| TFL007 a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

Pai da decat sa ii aruncati dupa la ghena de gunoi laughing)

| meinteil explică (pentru AndreeaDeea221998):

Bine ca esti tu mai desteapta draga...

| meinteil explică (pentru InYourMind):

Pai tocmai ca nu asculta si fac numai prapad

| InYourMind a răspuns (pentru meinteil):

Lasă că sunt și alea de fac bine ca nu asculta.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru meinteil):

Dacă citești atent, am scris "unii". Nu am generalizat ca voi "toate femeile sunt niște cu**e". Cum va plângeți voi când nu sunteți în stare sa le păstrați tongue

| meinteil explică (pentru AndreeaDeea221998):

Asa e daca nu exista sacul cu banii.

| meinteil explică (pentru InYourMind):

Asa e mai sunt nevoie si de curve

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru meinteil):

În cazul tău cu siguranță este nevoie sa existe sac cu bani. Modul in care vorbești despre femei. Nu știu care ar sta cu tine. Nu încerc sa te jignesc, te jignești singur prin modul în care vorbeștiwinking

| meinteil explică (pentru AndreeaDeea221998):

Asa mi-ati creat modul de a vorbi ca nu o faceam de buna voie.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru meinteil):

Nu există. Ai cinci degete la o mana și nu seamănă toate între ele. Asa și femeile, asa și bărbații! Când îți alegi o femeie sau când cauți o femeie trebuie să parcurgi niște pași prin care sa o cunoști mai bine, sa vezi ce își dorește, tu sa fii sigur pe ceea ce îți dorești. Dacă te uiți după cele mai frumoase femei (fizic) atunci o sa fii dezamăgit, fiindcă frumusețea lor trebuie întreținută cu un buzunar gros. Dacă te uiți la niște fete simple, modeste și cu sufletul frumos atunci te asigur ca o fata/femeie din categoria asta o sa stea cu tine și când ai buzunarul gros dar și când mori de foame. Muriți amândoi de foame și nu pleacă. Ideal este sa pornești de la zero cu o fata /femeie și sa construiți împreună. Asa înveți /învață să apreciezi /aprecieze. Tu ca bărbat, îți dau un sfat prietenesc și te asigur ca o sa îți prindă bine. Poate nu o sa îl înțelegi acum. Dar poate cândva o sa îl înțelegi și o sa încerci sa îl aplici : tu ca bărbat, orice s-ar întâmpla, nu ii vorbi urat unei femei, nu vorbi de rău o femeie! Fii rezervat! Ceea ce se întâmplă între tine și ea, păstrează strict între tine și ea. Un bărbat rezervat, care știe sa păstreze în intimitate ceea ce se întâmplă în intimitate o sa fie nu apreciat, ci super apreciat de o femeie! Faptul că te despărți de o femeie sau ea se desparte de tine iar tu ești un domn și nu o vorbești, o sa o facă pe ea sa regrete ca te-a pierdut și pe alte femei sa te dorească!
Lasă supărările. Toți le avem, important este sa trecem peste! La un moment dat ajungi unde trebuie sa ajungi, dar cu răbdare! Gândește-te de câte ori cădem pana învățăm sa mergem în picioare. Și totuși învățăm și mergem. Asa și în dragoste. Ne lovim pana învățăm sa iubim și sa fim iubiți!

| meinteil explică (pentru AndreeaDeea221998):

Nu exista iubire, doar interes iar ce ai zis ca o fata cu un suflet bun nu pleaca e o porcarie, la un moment dat toate pleaca TOATE!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu suferi după ptizda nu după ele, că dacă te-ai fi certat cu un tip ți-ar fi trecut mai rapid.

| tzionut a răspuns:

Domnul meu m-ai tampit ca lamentatiile tale referitor la femeile care profita financiar de barbati (aka tu).
Mic sfat (gratuit) TU esti de vina pentru ca esti atras de femei care vor doar sa profite de tine, schimba naibi locurile si metodele in care cunosti femei si o sa gasesti si femei cu capul pe umeri care doresc un barbat muncitor.

Întrebări similare