|

După o relație cu multe chinuri și înșelari, după 5 ani de calvar, s-a terminat, in mare parte răsuflu ușurat, pe cealaltă parte mi-e greu că am ajuns să cerșesc o clipă cu copilașul meu, să mă umilesc cerând o poză sau un filmuleț cu fetița mea. Si mă întreb de ce, de ce atâta umilință? După atâția ani de muncă să fac tot posibilul să fie bine, aveam o casă, aveam tot ce ne trebuie, copilașul lângă noi, nu ne lipsea nimic, nu am fost apreciat că am iertat cele mai colosale trădări, am iertat că m-a înșelat cu atâția bărbați, am zis lasă că poate se schimbă și nimic, după un timp tot la fel a făcut, mi-am călcat pe inimă și am trecut mereu peste doar de dragul copilului, acum o lună jumate a facut-o din nou, cu copilul in casă, într-o seară o asteptam să vină acasă, ca de obicei era afară cu câțiva prieteni de ai ei, nu mă așteptam să nu vină în acea seară acasă, am adormit așteptând-o acasă, m-am trezit pe la ora 08:00 și ea nu era în pat lângă mine, am sunat-o și surpriză, telefonul era inchis. Am hotărât cu mare chin in suflet să pun capăt acestui calvar și să ne separăm, i-am făcut bagajele și am așteptat-o să dea un semn să-i spun să vină acasă să și le ia și să se mute unde vrea, mi se rupea sufletul în bucăți că urmează să mă despart de mama copilului meu și de scumpa mea fetiță, dar nu mai puteam îndura ce se întâmpla, fetița nu știa ce se întâmplă, de ce nu mai stă cu tati în casa ei, de ce nu se mai trezește lângă tati, de ce nu mă mai vede dimineața să mă strige să o dau jos din pătuț, simțeam că totul se năruie într-o clipă.
În cinci ani de zile această femeie m-a înșelat de 4 ori (de atâția știu eu). Și vă întrebați acum de ce nu am pus punct de la prima abatere, pentru că am iubit-o enorm de mult și mereu am decis să o iert pentru că și ea făcea tot posibilul și își cerea iertare, am decis să facem un copil că aveam situație pentru un bebeluș, crezând că poate un copil o va schimba, dar nu a fost așa, a făcut la fel până am decis să ne separăm, acum sufăr foarte mult din cauză că nu am acces la fetiță să o văd, intenționez să deschid un proces de custodie permanentă pentru că fetița este in pericol, ea s-a cuplat cu cineva dintr-un cartier de etnie RRoma și nu aș vrea să ajungă copilu meu într-un astfel de mediu.
Sper din tot sufletul să plătească pentru tot acest rău pe care mi l-a făcut timp de cinci ani încoace. Nu mi se pare normal ca un om care și-a dăruit toată dragostea pentru o familie și să fie mereu bine, să lupt să nu lipsească nimic ei și fetiței, să ajung în tot eu in acest hal, nu mi se pare normal pentru că nu am greșit cu absolut nimic. Cineva care știe să dea un sfat?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, luptă te rog pentru custodia copilului, mai bine crește lângă tine, un om cu principii și familist decât c-o târfă să intre în camera și s-o găsească cu câte altul în pat.

| a răspuns:

Bună. Eu i-aș mai fi dat o șansă doar după prima abatere cel puțin de dragul copilului în această situație. Apoi nu. Te poți adresa instanței care va stabili un program de vizită la fetiță și neapărat să-ți iei un avocat.

| a răspuns:

Un om nu se schimba NICIODATA!
Ai fost slab si ai iertat pe cineva care oricum te-a mai inselat, pentru ca natura umana nu se schimba niciodata.
Deschide actiune judecatoreasca si ia-ti copilul, daca nu vrei sa traiasca intr-un mediu toxic.
Daca ai venituri lunare (salariu) si casa, poti cu usurinta sa-ti recuperezi copilul, pentru ca ea nu are nimic si nici sanse sa-i ofere copilului un mediu curat si hrana zilnica.


PS Evita sa blestemi si sa-i doresti raul cuiva, ca se intoarce inzecit asupra ta.

| a răspuns:

Acuma este tardiv sa te judece sau condamne cineva ca ai luat această femeie de soție, cum este tardiv si sa te judecăm ca ai mai si facut un copil cu ea.Ai fost plecat in strainatate o perioadă? Dacă da, probabil fiind tineri, ea vrând să își trăiască viața nu a ținut cont ca tu muncești pentru o casa sau un viitor, a vrut doar sa aiba atenție și afectiune.Desigur,asta nu este o scuza dar in momentul in care iti faci o relație trebuie sa te uiti pe cine iei langa tine, sa conștientizeze că cel de langa tine are nevoie de tine, de atenția si afecțiunea ta nu sa stea singur ca atunci mai bine nu intra intr-o relatie.Iar daca totusi iti faci o relație si faci asta macar nu mai faci un copil pana nu te asiguri.In fine.
Acuma nu ai altceva de facut decat sa strângi dovezi, sa iti creezi toate condițiile si in scurt timp sa te pregătești de proces.Cred ca sti ca poti sa ai custodie totală sau comună, acum o sa alegi ce crezi ca e mai bine pentru tine.O sa fie greu o perioadă fara copilul tau si poate chiar si fara ea ca te-ai obisnuit, dar timpul vindeca tot.O dată ce muncești, socializezi, iti găsești noi pasiuni si o sa te ocupi de copilul tau o sa treci peste si cine stie poate o sa iti refaci viata.

| a răspuns:

Ce sărăcie ', n-am si eu noroc sa ma lovesc ca unul ca tine...
Uite-o ' nu merita sa iti pierzi timpul cu una ca ea, frumos bagi divorț ceri custodia copilul sau program de vizita
Speri sa gaseti o fata bună in viitor

| a răspuns:

Pai nu pot sa spun că nu ti-ai meritat-o. ți-a deschis ochii femeia nu altceva, depinde doar de mentalitatea care o ai, de ratat sau câștigător, daca gândeai că un câștigător îți dădeai seama că poți face rost de o femeie la fel de frumoasa și buna că ea care puteați sa avea-ti copii și mai dragi decât puiul ăla de tigan probabil, că multe "familii" ajung așa, bărbatul, ce eu personal nu l-aș putea numi așa, ajunge în halul ăla de jalnic. Nu știu cum ai reușit tu sa ierti așa ceva, in mod normal ar fi trebuit să simți scârbă fata de ea și dacă o privești dapoi daca stai cu ea in casa.
Degeaba ai făcut tu tot ce trebuie daca nu și rezolvat-o bine, in locul lor te-as fi legat de pat și as fi făcut-o, numai să înveți și tu ceva tehnica.nu în sens rău, sa te ajutam, dar cu mentalitatea ta de ratat probabil te-ai fii apucat de plâns.

| a răspuns:

Of, doamne, tu chiar esti nu stiu cum sa zic. Mai omule, ai vazut sau ai citit D'ale carnavalului de I.L.Caragiale? Pai tu esti mangafaua din acea piesa.
Unde sta ea cu fetita? Daca ea a plecat, nu trebuia sa o lasi sa ia fetita. Cam greu sa obtii custodia copilului, trebuie sa ai dovezi irefutabile in acest sens. Cati ani are fetita? Deschide urgent proces pentru a se stabili program de vizita. Dar ia-ti si un avocat, ca aici sunt multe chichite, pe care, daca nu le stii, pierzi.
Mai omule, oricat ai iubi-o, trebuie sa intelegi ca din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina.
Lasa la dracu vaicareala. Gandeste-te ce trebuie sa faci sa-ti fie tie bine de acum inainte. Ei nu-i pasa de tine. Daca fetita este in pericol, fa o plangere la politie. Perico nu numai fizic, ci si din punct de vedere psihic si moral. Iar de inceput, cere la judecatorie ca, printr-o ordonanta presedentiala, macar sa ai un program sa-ti vezi fetita. Si aici sa ceri cat mai mult. Vezi ce prevede legea. De aceea ti-am zis sa-ti iei un avocat.