| Adriana9393 a întrebat:

E adevărat ca de la masturbare pierzi vitaminele din corp? Sau e un mit?

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Sadrian46 bate campii.

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane

Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ejaculare? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.

O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ejaculari (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).

Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de masturbare mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.

| doctorandus a răspuns:

Un barbat produce 1500 spermatozoizi pe secunda, indiferent ce ar face (sex, masturbare, abstinenta). http://news.nationalgeographic.com/......h-control/

| RAY a răspuns:

Pentru tine ca fata e sf asa ceva, iar pentru un baiat cantitatea este foarte mica

| mihai69 a răspuns:

Nu pierzi nimic. Mă rog, nu în cantități semnificative.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ești bărbat, prin actul sexual, cu o parteneră sau solitar se excretă spermă și lichidul care o însoțește. Corpul interpretează acestea ca fiind vitale și face efortul să le refacă rapid. Astfel, refacerea rezervei de spermă devine prioritară și enorm de multe substanțe sunt preluate de sânge de la alte organe, de exemplu zincul organic și dirijate spre testicule. Dacă masturbarea este excesivă, alte organe din corp ajung să sufere prin deficit de zinc, etc, și îmbătrânesc mai repede.
O legendă medievală din Franța despre un bărbat care a sărit gardul pe nevăzute la o mănăstire de maici, și nu a mai ieșit viu de acolo. Maicile l-au folosit pe ascuns până au scos tot zincul din el. La fel se întâmplă și la masturbarea excesivă, riști să mori de tânăr.
La femei, singura vitamină care lipsește la masturbare este tot zincul, provenit de la un bărbat. Nu pierzi, dar nici nu câștigi prea mult. Satisface și nu prea, ca o mâncare fără vitamine.

| Emilian65 a răspuns:

Pierzi o parte din vitamine dar se recupereaza foarte repede.