anonim_4396
| Anonim întreabă:

E o dilema classica gen eu il plac si nu sunt sigura daca ma place inapoi. Ne.am cunoscut in a3a saptamana din clasa a7-a cand s-a mutat la noi la scoala. Mamele noastre au fost colege de liceu [ LOL ] si de curand m.am mutat super aproape de el. Am fost impreuna in clasa a7-a cand am acceptat mai mult din insistentele unui coleg care incerca sa ne combine. Pe urma ne-am despartit dupa o saptamana pentru ca eram mult prea timizi laughing. Acum, dupa 3 ani inca mai tin enorm la el in ciuda faptului ca am mai avut si alte relatii. La o petrecere de ziua mea in clasa a 8-a ne.am pupat, si pe urma l-am confundat pe un coleg cu el si m.am dus si m.am pupat si cu ala (eram mica, proasta si beata) laughing. La scoala l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine, m-a facut curva, i-am varsat supa in tava si pe urma mi. a zis ca nu mai vorbeste in viata lui cu minelaughing. Nu m. a bagat in seama 10 luni. Pe urma iar am inceput sa ne apropiem. Am inceput in clasa a9-a sa stam unul langa altul la toate orele comune si vorbeam.ne intelegeam superbine. Acum, in clasa a10-a prin august, septembrie, octombrie chiar am inceput sa ne intelegem si mai bine in sensul ca a venit la mine acasa am iesit in mall. Pana cand in noiembrie ne-am racit asa subit. Suntem pe acelasi autobuz si foarte rar ne mai bagam in seama. Prietenii nostri intotdeauna rad de noi, mai ales de mine pentru ca il plac si tot bat apropouri si cred ca asta ar fi unul dintre motivele racelii noastre. Eu cred ca tine la mine, macar asa putin, dupa felul in care se comporta cu mine. Adica ma respecta, dar e si rece in acelasi timp. Nu se comporta cu mine cum o face cu celelalte. Dar are momente cand e cel mai mare cretin si se da la "cele mai bune prietene" ale mele carora le convine din plin situatia si profita de pe urma asta. Mai ales cand sunt eu de fata. Eu chiar tin la el enorm, cred ca e primul la care am tinut asa de mult pana acum, pentru ca de obicei sunt foarte superficiala cand vine vorba de relatii. E foarte diferit de ceilati. E mai educat si mai simtit. Ce sa mai spun. Amandoi suntem orgoliosi. Adica de multe ori il respingeam cand mai flirtam de teama sa nu i se urce la cap si sa isi faca vreo impresie gresita despre mine si aveam retineri. Cam asta e. Nu stiu ce sa fac in legatura cu asta? Aveti sfaturi? Cred ca dupa cat de mult am scris nu prea o sa primesc raspunsuri.big grin. Scuze ca am scris romane, dar am observat ca e in acelasi timp foarte terapeutic sa iti impartasesti dilemele si toate cele. Multumesc anticipat. happy.

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Daca va e dat sa fiti impreuna, viata o sa va aduca laolalta. Comporta-te frumos, nu forta nota si spera, nu se stie ce iti aduce ziua de maine.

1 răspuns:
| seby8873 a răspuns:

Uau... faina povestealaughing. Pai vad ca orice ati face ori cat de rau v-ati certa tot ajungeti unul la celalalt asa ca stai cu el si gata nu va poate sta nimeni in cale.