anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E tragic daca o fata e inca virgina la 28 de ani?

22 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Nu, ba dimpotriva! Nu mai pune botul la propagandele din vest.

| wildthing a răspuns:

Tragic ar fi fost daca ar fi schimbat mai multi barbati.

| Robert2526 a răspuns:

Tragic e un cuvant prea dur...dar trist e in mod sigur

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TimberWolf):

Ba eu vad ca propaganga din vest e sa ramai singur, self love, bla bla.

| TimberWolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt si propagande care iti spun sa te culci cu toti barbatii din jur sa nu fi ''femeia fraiera traditionala''.
Pe tine te streseaza gandul ca nu iti gasesti un barbat, te inteleg.
Eu am 30 si nu mi-am gasit inca o femeie potrivita. Paradoxal exista femei si barbati calumea dar tocmai astia sunt singuri.
Ca sa iti dau un exemplu din experienta personala, e una pe aici pe la mine prin cartier si ii placea de mine, gagica arata bine, se tot baga cu mine in seama si nu intelegeam ce vrea, eu la vremea respectiva nu cautam femeie, eram maxim de interesat de alte treburi.
La un moment dat le-a trimis pe ma-sa si ma-sa mare sa ma intrebe unde lucrez, ce masina am.
Am fost maxim de scarbit de intrebarile astea, dupa o perioada de timp am vazut-o cu un barbat, dar nu cred ca a durat mai mult de o saptamana ca a fugit si ala, de ce oare? cred ca s-a dus ma-sa si ma-sa mare sa il descoasa laughing
Eu si daca am si daca n-am, daca vreau sa iti dau iti dau daca nu, NU.

| andrey69 a răspuns:

Cred ca important este cum te simți tu iar fiecare decizie pe care o iei sa fi impacata cu ea, nu conteaza ce zice lumea, ce se poarta in nu stiu ce tara...
Dar de unde esti?

| vasileparnaie a răspuns:

Nu e tragic mane doar ca nu a vrut sa ia 10 boli cronice

| ania a răspuns:

E mult mai tragic sa nu fii virgina daca nu esti casatorira la 28 de ani. Felicitari psntru ea!

| LordCristobal a răspuns:

Nu,e mai tragic la baieti.
Dar o fata virgina la 28 de ani e o raritate mai ales ca fetele din Romania se dezvirgineaza de la 16 ani si nu au rabdare sa astepte varsta majoratului.
Daca despre tine e vorba te felicit! E foarte bine ca nu te-ai incurcat cu orice badaran si iti urez mult succes in gasirea unui partener compatibil si care sa te aprecieze cu adevarat!

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Felicitări! E mai tragic să fi avut "n" parteneri.
Ca apoi să i se pună pata pe unul, atunci când se vrea căsătorită.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| KingOoO a răspuns:

Nu e tragic, din potriva, e super. Numa sa ai grija sa nu dai peste un smecheras dinasta ca iti distruge tot viitorul.

Eu am 27, baiat, si inca sunt pentru ca nu am gasit nici o fata potrivita.

Cu o fata cu care eram, nu am facut-o, timp de 7 luni de zile. Dupa 7 luni, s-a culcat singura cu un badaran cu 6 clase. Acum, e insarcinata cu el si va fi o mama singura pentru ca el i-a spus bye.

| TheGentleman a răspuns:

Treaba cu „e mai tragic dacă ai fi avut n. parteneri" sună a ipocrizie și standarde duble, fiindcă la bărbat, în general acest lucru este cool.

În realitate nu este nimic greșit în a fi sau a nu fi virgin, în a avea sau a nu n parteneri.

Fiecare își satisface nevoile sexuale și emoționale cum poate și cu cine poate

| TimberWolf a răspuns (pentru KingOoO):

Si nu te bucuri?

| TimberWolf a răspuns (pentru TheGentleman):

Ti se pare normal ca sotia ta sa se fi tavalit cu care a apucat pana la tine? sa mai aiba si copii sau avorturi facute.
Nici ca barbat nu e normal sa se tavaleasca cu care apuca, sunt de acord.

| TheGentleman a răspuns (pentru TimberWolf):

Depinde foarte mult de atitudine. În principiu, nu ai de unde știi care e alesul dacă nu încerci. Iar perioadele de „încercare" sunt mai scurte, generațiile de azi preferând să comunice deschis despre toate aspectele inclusiv sexualitate. Ceea ce e foarte bine, ținând cont că medicina a evoluat și sunt atâtea metode contraceptive și măsuri de profilaxie (vaccinuri)

Fiecare om are un trecut și niște aspirații, care se schimbă în funcție de experiențele trăite și nevoile de moment

| Anaysa26 a răspuns:

Sincer nu e chiar de apreciat rar găsești o fată virgină în ziua de azi mult noroc :-P

| NataLee a răspuns:

Ciudat e de ce. Dacă are traume sau ii e frica sa aiba iubiti

| snowyy a răspuns:

Nu, nu e tragic deloc. Tragic e atunci cand o fata se culca cu mai multi barbati sau cand isi inseala partenerul de viata. Sau cand ramane insarcinata si nu stie care e tatal copilului sau cand o paraseste iubitul dupa ce afla ca e gravida. Nu trebuie sa iti fie rusine ca esti virgina. Mai sunt fete care sunt virgine de varsta ta, sunt chiar si de 38 si mai in varsta de atat care sunt virgine. Sper sa gasesti un tip care sa te iubeasca cu adevarat si care sa te respecte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Robert2526):

De ce e trist?

| Robert2526 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este trist pentru ca avem o singura viata si nu trebuie ratat niciun aspect al ei, sexul fiind unul dintre acestea. In mod evident, virgina la 28 de ani este trist, pentru ca asta inseamna nu doar ca ai ratat aspectul sexual dar probabil nici nu ai fost indragostita.

| AlexCriss2000 a răspuns (pentru ania):

Nu. De ce ar fi?

Întrebări similare