Nu generaliza. Nu toate sunt la fel. Unele se simt singure si vor afecțiune și grija celui de lângă ea.
Complet fals,daca esti sarac si frumos chiar si fara banii gasesti ca si lor le place sexul dar din placere cu un barbat frumos,daca esti urat ori stai cu una urata ori faci banii, eu mereu am observat ca barbati urati vor fotomodele, nu se uita la ei apoi la jignesc, chiar aseara o fost a fost omorata ca nu a cedat avansurilor unui necunoscut, tara asta are o ura imensa impotriva femeilor
Sa zicem ca o femeie are si ea un salariu entry level de la un loc de munca care cere studii medii, si o curteaza un barbat care nu are nici un venit. In cazul unei relatii serioase, unde vor locui, ce vor manca, cu ce se vor imbraca? Nu trebuie sa traiasca si ei? Asa ca luam cazul unui barbat cu un salariu echivalent, daca stau cu chirie nu le ajung banii de mancare, nu au bani sa cumpere un apartament in rate. Relatia trebuie sa fie fezabila, salariile lor adunate trebuie sa fie suficiente pentru supravietuire, pana trec si ei pe salarii mai bune. Iar o relatie fara perspective, provizorie, nu ii ofera nimic femeii. Si daca esti frumos, ce, se uita la tine pana ii trece foamea? Asa ca, da, daca nu ai bani nu iti permiti o relatie cu o femeie.
Nu chiar. Exemplul sunt chiar eu in cazul asta. Iubita mea provine dintr-o familie destul de instarita. Tatal ei este inginer si mama ei este asistenta medicala. Au venitul combinat, in jur de 12.000-14.000 de lei lunar. Eu am un venit lunar de doar 4000 de lei momentan. Astept sa termin facultatea si sa devin si eu inginer la randul meu. Insa pana atunci, ma descurc.
Ea ma iubeste enorm, nu pentru banii pe care eu nu prea ii am, ci pentru cum sunt eu la caracter si pentru setul meu de valori morale.
Deci nu toate sunt la fel. Depinde mult cand iti cauti o partenera, ce asteptari, scopuri, vise si caracter ai. In viata, mereu ce se aseamana se aduna. Si daca ai o abordare sincera si corespunzatoare cu lumea din jurul tau, se vor gasi si oameni care vor rezona cu tine.
Pe fond ai dreptate, nimic de zis, dar ai dat exemplul invers. Familia iubitei tale are venitul obisnuit al unor oameni cu studii superioare de varsta lor, mai mult ca unii, din categorie, dar nu cu mult, si mai putin ca altii. Tu ai perspective, o sa ai si tu un venit ca al unuia din parintii ei, dar se poate sa ai mai mult. Femeile vor barbati cu bani, dar nu neaparat cu foarte multi bani, ci cu bani suficienti ca relatia sa fie fezabila, sa se poata face un credit ipotecar pentru casa si sa se poata plati cheltuielile. Da, te iubeste pentru caracter si alte calitati, dar ai si perspectiva unui venit decent.
Acum vor cate doi, unul cu bani cu care sa aiba un copil si altul care sa arate bine si sa le ****.
VreauOrelatie întreabă: