| ElKarlos a întrebat:

Este adevarat ca intensitatea si placerea sexuala se reflecta practic la ce fel de persoana esti tu?
De exemplu daca esti pasional si romantic ar trebui sa fie placere mai mare spre deosebire de tipi care vor doar sa faca sex si cam atat si isi dau drumul in cateva minute.
Probabil tocmai de-aia femeile simt mai intens, pentru ca stau mult sa ajunga la orgasm.

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu este adevarat ce spui. Poti fi romantic si degeaba, tot ce conteaza estesa te placi, deci daca exista placere, atractie fizica intre cei doi, atunci actul sexual este mai intens.

| ElKarlos explică (pentru relian):

Si ma refeream si la un lucru ca se spune cs femeia in timpul sexului se simte mao bine, insa cercetatorii au spus ca femeia se exprima mai mult deoarece este mai pasionala, de aici a venit si ideea mea cu intrebarea

| tzionut a răspuns:

Total fals. Obti mai multa placere daca amani finishul cat mai mult timp. Orgasmele sunt mai lungi daca excitarea este mai indelungata.

| ElKarlos explică (pentru tzionut):

Asta am vrut sa zic dar nu m-am exprimat bine, cu cat e preludiul mai indelungat nu? Cu atat sexul e mai intens?

| ElKarlos explică (pentru tzionut):

Da mai asta am vrut sa zic, gen sunt multi barbati care nu vor sa dureze mult ci vor cat mai repede sa fu*a si trec cu vederea de chestiile astea frumoase.

| tzionut a răspuns (pentru ElKarlos):

Domnul meu nu confuda excitarea cu preludiul. Daca esti atras de partenera, si ea iti sopteste dimineata ca tio trage de iti sar fulgii cand vii de la munca, poti sa ai contact intim si 5 minute, orgasmul e mult mai intens datorita anticiparii actului nu neaparat stimulilor din timpul actului propriu zis.
Sexul se face intai cu creierul abia apoi cu penisul. Sanatate.