| PBFANMichaelScofield a întrebat:

Este normal in clasa a 10-a(16 ani) sa simti nevoia sa ai o iubita?
Si daca este normal cum poti sa fii mai atragator sau sa faci cumva sa te placa fetele?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| psyclepath a răspuns:

Ar fi fost anormal sa nu simți nevoia sa ai o iubita.

Ce poți să faci? Mănâncă sănătos, bea multă apa, fa multă mișcare, sport, sala. Nu pentru că fetele sunt înnebunite după mușchi definiti și bicepși mari dar asta o sa te ajute in primul rand pe tine. O să capeți încredere în tine și asta o sa se vadă.

Dar și mai important, grow a personality. Găsește un hobby, ceva ce îți place și învață tot ce e de știut despre subiectul respectiv. Ceva despre care poți vorbi cu entuziasm, care să-ți placă.

Citește o carte, doua, o sută, învață despre viața, despre tine, rafinează-ti cunoștințele și gusturile.

Ai timp, dar nu îl irosi aiurea. Cât alții stau pe telefon și pierd vremea tu investește în tine. Nu te gândi la nimic altceva. Restul o sa vina de la sine.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sala, muschi altfelnici naiba nu se uita la tine. Atragi scarbe evident dar ai parte de sex si momente faine. Sau te multumesti cu o urata care apare din nowhere

| ania a răspuns:

E normal sa simti mevoia, inseamna ca ai o funcionare hormonala optima dar ai fi mai fericit daca ai alege sa ai o prietema doar cand ai putea in viitorul aoeopiat sa te casatoresti. Suferintele romamtice pot ruina viara cuiva mai mult decat drogurile si alcoolul.Ai fi mai fericit dava te- ai axa pe scosla, pe o carriera, meserie care sa iti permita sa intemeiezi o familie.Sotul meu s- a rugat pentru sotia lui de la 17 ani dar abia la 23 a inceput sa caute o prietena ca sa se casatoreasca si a refuzat toate ofertele anterioare ake fetelor.

| Jassmina a răspuns:

Da, este normal sa-ti faci prieteni si prietene, fiindca iubitele se "consuma" peste cativa ani, cand mai cresti un pic si poti sa-ti iei si responsabilitati de adult.

In ce priveste atractivitatea catre o fata, conteaza enorm felul cum te prezinti ei, cum saluti, cum ii vorbesti, cum esti imbracat si mai ales ce-ti iese pe gurita. Vocabularul are un rol decisiv in alegerea unei prietene si chiar a prietenilor.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

"Este normal in clasa a 10-a(16 ani) sa simti nevoia sa ai o iubita?"
Da, e cât se poate de normal, de ce n-ar fi?
"Si daca este normal cum poti sa fii mai atragator sau sa faci cumva sa te placa fetele?"
Să ai un aspect fizic plăcut şi o personalitate mişto.

| BookWorm23 a răspuns:

Da!