| Ben. a întrebat:

Este normal sa/ntrebi despre sex? absolut orice te face curios? eu zic ca da. cei care nu au habar risca sa se imbolnaveasca sau o sarcina nedorita? eu zic ca da. pot intreba orice este relationat cu asta? eu zic ca da.

Răspuns Câştigător
| anelise09 a răspuns:

Nu e frumos, daca te-ai gandi ca ar intra un copil pe aici ar fi frumos sa auda asa ceva?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da. Fara dubii, fara rezerve.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel mai NORMAL SI BENEFIC E K AMBELE SEXEE SA AIBA LA EI CEL PUTIN UN SET DE 3 PREZERVATIVE, PT A NU DEPINDE DE CELALALT! PLUS IGIENA LA MAXIM!

| psiholoaga a răspuns:

Acum cativa ani am facut un curs de educator de sanatate (educatie sexuala si prevenire ITS). Dupa, am tinut cateva cursuri prin licee. In licee! E jale. Majoritatea fetelor nu au cunostinte minime despre corpul lor, nu stiu ce e un clitoris sau un himen si totusi, la practica, se descurca. Insa, ca sa te si bucuri fara consecinte negative de practica, eu zic ca e musai sa ai si teoria in capsor. Asa ca intreaba, informeaza-te, spune si altora, vezi filme educative etc etc. Sexul nu mai e subiect tabu de foarte multa vreme; se pare insa ca nu suficient de multa, din moment ce parintii isi cresc copiii cu ideea ca sexul e cah, urat si doar in scopul procrearii. Asa, fetele ajung in pat si abia daca stiu unde au vaginul si ce e cu el. Ca sa nu mai zic de corpul partenerului/partenerei. Cu baieti nu am prea lucrat, dar banuiesc ca si pe acolo lucrurile sunt tot in ceata. Bezna, de fapt.

mlm
| mlm a răspuns:

Este normal sa intrebi astfel poti preveni multe boli sau o sarcina nedorita, nu zice nimeni ca nu poti intreba, dar se prea insista pe baza sexului oral si a celui anal, e important pentru unii sa afle dar sint intrebari care pur si simplu sint asemanatoare si ai impresia ca acea persoana nu vrea sa priceapa ceea ce i se spune.Se poate intreba orice, astfel incat putem ajuta prevenirea multor lucruri, care unii nu prea le stiu.

regis
| regis a răspuns:

Orice se poate intreba, chiar cu riscul ca ceilalti sa te considere pervers, obsedat sau habarnist. Altfel se ajunge in situatia legendarului cuplu german care dupa ani de zile de tratamente nu au reusit sa aiba un copil. Din cauza ca stiau ca trebuie sa se culce impreuna, insa nimeni nu le spusese ca trebuie sa faca si sex...

| Ben. explică:

Intrebarea este un mesaj pentru cei ce admonesteaza curiosii q privire la sex. q siguranta ca ti/ai dat seama dar ai raspuns fiindca te plictiseai.

| Elena0210 a răspuns:

Da e normal sa vrei sa te informezi

| leluc a răspuns:

La ce mai intrebi daca tot tu raspunzi? laughing

| Paula a răspuns:

Anelise09 toti suntem copii pana avem parinti not worthy
si copii aceia poate stiu mai mult cat stim noi laughing

| manoka a răspuns:

Da este normal, euam avut norocul ca am o mamica de milioane cu care puteam sa vb despre orice chiar si despre sex, acum vb cu sotul, eu zic ca este un lucru normal sa vb.

Întrebări similare