| RayKzor51 a întrebat:

Este normal să simți că nu vei găsi niciodată dragostea la 20 de ani?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este normal sa mai simti asta dar daca nu faci nimic sa eviti asta, e posibil sa nu o gasesti.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i normal!
Orice om imatur gandeste asa, fiindca experinta de viata si lacunele pe care le are nu atrag sexul opus, ci ii indeprteaza.
Dar odata cu maturitatea incep sa vada si sa inteleaga ca anumite atitudini din vocabularul sau comportamnetul lui nu pot atrage pe nimeni, ci-i indeparteaza si atunci invata rapid sa fei politicos sa deschida gura si sa acorde politeturi, sa se prezinte mai bine samd.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este normal sa simti putina disperare happy
Dar niciodata sa nu spui niciodata.

| Invictusman2025 a răspuns:

Daca ești prost este normal.

| Cipi1212 a răspuns:

La 20 de ani nu e târziu să îți găsești dragostea.

| Kufu95 a răspuns:

Da, oricând poți simți asta, nu doar atunci.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Oricând poți sa simți asta

| 1onur a răspuns:

La 20 de ani ești în floarea tinereții!

| 1onur a răspuns:

Trebuie să întrebi o fată, dacă vrei sa fie cu tine, eu așa știu ca bărbat, băiat serios întrebi o fată, când vrei să ai o relație serioasă cu ea!

Dacă te refuză respectăi decizia la fată, și nu o deranja sau alt ceva

Este și chestia asta că acum vremurile sănt altele și posibili să-ți fie puțin mai greu de găsit ceva serios!, ca băiat sau ca fată în căutarea unei relați serioase! pe care ți-o dorești! Ai grijă de tine Man!

| Fandoenia a răspuns:

La acești 20 de ani și noștri și 20+ cu siguranță nu o vei găsi nicicum, pentru ca generațiile s-au schimbat și mai mult. Dacă înainte era dificil sa ramai când lucrurile erau grele, acum clar nu mai ramai sub nici o forma. Barbatii 20 sau 20+ nu doresc de fapt dragostea. Vor sa cunoască femei ceea ce este și firesc și sănătos pentru când va veni momentul sa se insoare. Este ideal sa cunoști femei la vârsta aceasta, nu sa cauți,, dragostea adevărată ". Nici nu exista bărbat fericit care sa găsească dragostea, la vârsta aceea e nevoie sa cunoști și sa experimentezi nu să te plafonezi intr-o relație care te va distruge pe viata, mai apoi sa faci și tu rau altora cu trauma ta. Este vârsta la care îți setezi standardele și îți dai voie sa vrei, sa poftești, etc. Plus că vei fi un nesatisfăcut sexual dacă te raportezi la acea partenera din punct de vedere sexual, deoarece ai o plaja larga de opțiuni și biologic ești înclinat să nu staționezi și sa cauți din ce în ce mai bine, și mai bună.

Momentan dragostea ta este la mami în farfurie, de sperat sa fie asa.

Bărbații nu vor la vârsta asta dragostea adevărată nici dacă dau peste ea și aceia care vor sunt niște fraieri conduși de inima, care-si vor înunda plămânii și ficații în alcool după 30 de ani, pentru că nu si-au văzut de mama lor. Femeile care cred în dragostea adevărată de-acum sunt ratatele de după care nu mai știu de viața lor și vor sa se omoare mai târziu

Sau acelea din cabinetele de psihoterapie de la 30 de ani care ajung în depresie și mame singure, care mai au și nevoie de recuperare, și asta numai dacă au bani de terapie sau chiar sa aibă grija de copil sau de ele. Pentru ca altele se concentrează numai sa găsească fraierul care sa le crească copilul celuilalt fraier care nu l-a dorit.
Mai sunt multe exemple de ratate care cauta dragostea la 20 de ani. Toate ajung moarte, betive, ratate sau traumatizate, fără excepție.

Este foarte simplu de fapt, toate relațiile pana 35-40 de ani sunt sortite eșecului fără excepții și cele 35-40 foarte greu sa se păstreze, cu multe compromisuri, munca și după mulți,, pumni" luați – femeia a inghitit ceva și bărbatul a scuipat multe între timp.

| RayKzor51 explică (pentru Fandoenia):

Și acele persoane care Și au găsit sufletul pereche? care rămân mult timp împreună sau chiar toată viata?

| Fandoenia a răspuns (pentru RayKzor51):

Mult timp împreună? Posibil, cazuri rare. Toată viata? Jahahahaha, niciodată!

Ca și după 20 sigur găsești ușor și ramai toată viata hahaha. Multi cei care au rămas împreună mult timp și-au găsit pe cineva de mici.

Acelea nu sunt iubiri cu care sa ramai. Cele pe care le faci când ești mic nu sunt iubiri de-o viata. Dăți doua palme, amice și lasă telenovelele că nu au treaba cu viata reală.

Spune-mi atunci, după 25 de ani gata găsești compatibilitate si sa te accepta oricine, nu? Construirea unei relații în zilele noastre este o provocare. Este nevoie de timp pentru a crea o conexiune autentică, iar mulți oameni poartă cu ei bagaje emoționale, traume, așteptări și nemulțumiri. Nu toți gândesc la fel, nu toți au empatie și nu toți sunt dispuși să accepte diferențele. Adesea, trebuie să cunoști zeci de persoane pentru a găsi pe cineva cu adevărat potrivit. În plus, dacă nu îți găsești pe cineva de mic, este foarte probabil ca mai târziu să devină și mai complicat să construiești o relație solidă.

Nu am zis ca după 25 de ani este mai ușor. Am zis ca îți pierzi timp, suflet, bani! Tot ce poți sa investești intr-o interacțiune de orice fel când poți sa fii pe treaba ta liniștit! Asta am zis. Și este mult mai bine decât sa stai cum ai zis acolo și sa vezi la cai verzi pe pereți. Auzi, și dintr-alea zeci de bărbați cu care te cunoști, te f...t și o iei la m.E de la toți ca femeie? Vai halal de gândirea ta, nu ai cum sa cunoști zeci de persoane de care sa mai fi și atras, ca logic cunoști pe cineva și vrei sa cunoști pe cineva care te atrage poate și din punct de vedere sexual, dacă se ajunge și acolo. Ca bărbat du te și cunoaște zeci de femei, ești liber dar lasă telenovelele și relatiile solide, sa nu mănânci singur rah...tu la 40 - 50 de ani, nefericit, poate chiar bețiv și drogat. Dăți 2 palme, man

| Fandoenia a răspuns (pentru Fandoenia):

Dintr-aia zeci zeci de bărbați *

Ca barbat trebuie sa cauti, ca doar nu vine o femeie la tine si vrea sa fie impreuna. Iar cu zeci de persoane, dar cum ai vrea? nu tu ai zis ca barbat sa cunosc zeci de femei? e imposibil din alea 100 de femei pe care vreau sa le cunosc, sa fie prima ce trebuie.

Pai, mai citește o data asta ti-am și zis, sa încerci