|

Este ok daca prietena mea mă respinge când suntem pe punct de a face sex? Suntem de 1 an împreună.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Bineinteles ca este ok sa te respinga, fiind decizia ei!
Poate ti-a explicat ca vrea sa se pastreze virgina pana la casatorie, sau care-i motivul ei.
Faptul ca aveti 1 an impreuna nu-i un criteriu obligatoriu, sa faceti sex, mai ales daca sunteti sub 18 ani si nu-i indicat sa va jucati cu focul, inainte sa aveti maturitatea necesara, ca sa va luati raspunderea faptelor voastre.

| a răspuns:

Se poate presupune ca prietena ta refuza sa intretina acte sexuale fiindca, cel mai probabil in acest oment ea inca NU este nici suficient de matura si nici pregatita psihico-mintal sa faca acest ''pas'' extrem de important in viata oricarei femei. Din acest motiv daca o iubesti cu adevarat, atunci este indicat sa-i respecti dorinta si hotararea. Sanatate!

| a răspuns:

Și ce e rău în asta? Dacă o iubești, atunci aștepți. Nu forța lucrurile pentru ca apoi va fi de rău. Va crede ca ești obsedat. Nu se simte pregătită și asta e. Poate e prea credincioasa, poate e pocaita. Dacă e pocaita, atunci îți dau un sfat : dă-i papuci! Pe astea nu le duci în pat decât la măritiș.

| a răspuns:

Ori nu e pregatita, ori nu te iubeste si nu crede ca tu esti aceea persoana cu, care vrea sa faca asta. Tu accepti acum daca sa o astepti sau nu. Poate ea din punct de vedere psihic nu este pregatita.

| a răspuns:

Discuta cu ea despre asta, poate nu se simte confortabil, nu e pregatita etc