|

Eu si iubitul meu am luat amândoi azitromicina pentru chlamydia iar eu am luat si niște ovule.Are ceva daca am făcut sex in perioada administrării medicamentelor? Doctorul ginecolog nu a specificat nimic.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Are. In perioada tratamentului nu se intretin relatii de coit (fwtai) acum iar trebuie sa mergeti la doc & clamidia ramane in stadiu latent ala nu dispare niciodata doar se paralizeaza cu tratamentul in timp ce ramane mort in organism cam asa

| a răspuns:

SExul pe perioada tratamentului este INTERZIS!
V-ati recontaminat si acum trebuei sa reluati tratatmentul de la capat.
macar de veneai sa intrebi, inainte sa faci sex.
Medicul nu v-a spus nimci, pentru ca toate lumea stie asta, NU se face sex cand faci tratament impotriva bolilor cu tarnsmitere sexuala, ca sa eviti recontaminarea!
Voi tocmmati v-ati prelungit perioada de tratament, ca trebuei sa o luatid e la capat.
Pana nu terminati tratamentul complet si corect si pana nu faceti din nou analzie sa iasa testul "negativ", NU aveti voie sa afceti sex!

| a răspuns:

Pe toata durata tratamentului ambulatoriu (efectuat acasa) este indicat si recomandat sa fie evitat contactul sexual chiar si daca actul sexual este protejat prin folosirea prezervativului. Chiar si daca, tratamentul consta intr-o doza medicamentoasa unica, se asteapta timp de 7 zile dupa administrarea dozei inainte de a relua/inceperea relatiilor sexuale. Daca ati fi citit cu suficienta atentie prospectul insotitor al medicamentul, ati fi gasit aceasta recomandare, in cazul in care medicul a omis/uitat sa specifice acesta informatie. Multa sanatate!