| RAY a întrebat:

Fetele iubesc cu adevărat? Văd că multe înainte de despărțire înșeală sau după despărțire sunt cu altul, ce iubire e aia?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Si la barbati e la fel.
Iubesc, dar stim ca iubirea e scurta adica atractia, ca iubirea de la atractie vine.
Si dupa ce nu mai iubim fie barbati fie femei, cautam pe altul/alta, cam asa e regula.

Cat se iubeste nu se inseala.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Imi place gandirea ta neutra nu raspunzi emotional, eu am mari probleme cu asta, adhd imi ucide viata

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce poza avem fratelo, arăți bine. E făcută după sex?

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am fost la Băile Hagymatikum si mi-a facut soramea poze, ca eu nu-mi fac deloc, recomand e si ieftin, am incercat si vr, poti da si tu o fuga acolo

| Ambivert a răspuns:

Iubesc banii.

| Effy35 a răspuns:

La fel ca noi, bărbații, și femeile iubesc, dar nu toate vor ajunge să iubească profund un bărbat.
A iubi profund înseamnă a fi atașată de acea persoană, iar asta se întâmplă mai rar și nu cu oricine.

| anonima100947 a răspuns:

Băieti nu iubesc cu adevărat
vor doar sex

| RAY explică (pentru anonima100947):

E adevarat initial asta vrem cu toti, recunosc ca si eu vream asta, e natural dar cu timpul pe la 30 de ani vrei si ceva pe termen lung

| Effy35 a răspuns (pentru anonima100947):

Și femeile vor sex, doar că, până ajung acolo, au nevoie să se simtă în siguranță. Nu se aruncă din prima în brațele oricui.

| paranormalwoman a răspuns:

Fetele iubesc, dar uneori inca invata ce inseamna iubirea adevarata. Unele se grabesc sau cauta sa se simta ceva ce nu știu înca sa perceapa. In unele cazuri ajung sa aiba experiente mai urate iar de aceea poate sa difere. Inselatul de obicei vine din cauza unei razbunari, lipse de atentie habar n-am. Iubirea e importanta, dar nu e totul, pentru mine mai bine stai si te cunosti pe tine insuti decat sa te distrugi din cauza unei relatii. Dar normal, asta nu inseamna ca nu pot iubi pe cineva. Femeile au și ele un suflet, la fel ca orice fiinta de pe pamant, iar cand se uneste cu persoana iubita chiar se simte..prin conexiunea lor și mai multe. happy happy