|

Fiind baiat tot nu pricep sau nu inteleg cum e cu menstruatia, cu ciclul cica menstruatia are de la 28 zile iar ciclul cateva zile dar tot nu inteleg cum e cu ele. Va rog raspuns cat mai exact si mai concret

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deci...la o fata zilele de ciclu sunt de la 3 la 7 zile dar dupa ce se termina perioada ciclului urmeaza cele 28 de zile de pauza. Ciclu ce inseamna unii spun ca asa fetele elimina sangele rau din corp sau o alta explicatie amanuntita ovulul nefecundat pregatit pentru fixarea sarcinii se desprinde si se evacueaza impreuna cu o cantitate de sange.

| a răspuns (pentru Ioana_Alina_1995_FblC):

Ciclu menstrual, este una, menstruatia este alta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

CICLU MENSTRUAL,este perioada, de la prima zi a menstruatiei, pana la prima zi din urmatoarea menstruatie(un ciclu menstrual, considerat normal, ar tine intre 26-30 zile).
MENSTRUATIA, este eliminarea sangelui, elementelor musculare, cheaguri de sange, care rezulta din eliminarea mucoasei uterine, care apare in absenta fecundarii ovulului(eliminat de ovare).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai monstruatia le vin fetelor mai dezvoltate.Vine o data pe luna si tine 2-3 zile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Menstruatia le vine fetelor mai dezvoltate, intre varsta de 12-15 ani. Vine odata pe luna si poate dura 3-7 zile, variaza de la persoana la persoana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează