| EuTuSiRestuLumii a întrebat:

Heeii happy! Acum 2 saptamani am cunoscut un baiat. mai mare decat mine. eu am 13 el 18 x_x. Acum 2 seri ne-am sarutat. eu vroiam sa-l pup pe obraz. dar el nu laughing. El e cu o fata de 2 ani. vrea sa fie cu mine dar sa nu afle NIMENI. ce sa fac?sad

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pe scurt, ca sa intelegi si tu in capsorul ala de fatuca, baiatul vrea doar sa ti-o traga fara sa stie lumea!

Vezi-ti de carte!

| Zenithf a răspuns:

Sa iti vezi de treaba. Tipul asta este cel putin neserios, are o relatie permanenta cu cineva si mai vrea sa iasa si cu alta? Mai bine l-ai da in gat, oricum, cel mai bine este sa te feresti de o relatie cu el. Sfat valabil orice varsta ai avea, nu te incurca cu persoane neserioase ca el.

| ATHOS a răspuns:

Tu sa-ti vezi de viata ta si el de a lui. Deocamdata este prea mare pentru tine. Te poti gandi la asa ceva peste 4-5 ani.
Bafta!

| lyrics a răspuns:

Vrea pur si simplu o relatie.
daca ii face asa prietenei, gandeste-te ca pe langa tine poate mai are pe vreuna cu care "vrea sa fie" dar pe ascuns
happylasa-l in pace

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai daca nu vrea sa afle nimeni inseamna ca asta nu e relatiewinking
eu cred ca vrea doar o aventura din moment ce vrea sa tina secret
sper sa alegi ce e bine

| paramore a răspuns:

Te manca in cur ca pe zambilica
iti dai seama ce baiat ca lumea e el dk vrea sa umble cu tine pe ascuns. dc oare? ca sa nu afle iubita lui si sa profite si de tine
casca ochii bine

| alexgogo a răspuns:

Uita-l.

| bilexa a răspuns:

Inca esti foarte tanara iar el e deja adult, din cate vad nu vrea ca relatia voastra sa fie la vedere pentru ca se ascunde de prietena. Relatia voastra e sortita esecului pentru ca el doar vrea sa te foloseasca. Cred ca tu i-ai atras privirea si vrea sa se distreze asa ca sfatul meu ar fi sa-ti veizi de treaba sau sa pui piciorul in prag si sa-i spui ca daca te vrea, atunci sa fie la vedere, nu pe ascuns.
De si la varsta ta as zice ca mai poti astepta sa-ti incepi viata sexuala, ai tot timpul din lume sa devii adulta, bucura-te inca de copilaria ta.

| AlexutzaPPV a răspuns:

Buna!happy

si mie mi s-a intamplat de curand aceeasi chestie.

numai ca eu am 16 si el 22straight face

mi-a cerut o data nr i l-am dat.asta se intampla prin februariethinking

si apoi ma tot cauta.

acum 2 saptamani mi-am dat seama ca tin la el

si daca el vrea dc sa il refuz.

si m-am combinat cu el.si la 2 zile am facut-o cu elstraight face

si in continuare ma suna.

martea trecuta am facut-o iar...

si de atunci nu ma mai sunatstraight face

si am intrat p hi5 lui si am vazut ca deja are prietenastraight face

si l-am intr daca e adevarat...

si a zis ca da!

si ca de fapt era cu ea de 1 an jumatestraight face

deci sfatul meu e ca oricat ai tine la el.nu accepta!

| R0011 a răspuns:

Mai bine l`ai lasa in pace! In primul rand e prea mare pentru tine.Si in al doilea rand asta nu se numeste relatie. Vrea doar sa profite putin de tine. Gandeste`te, ce ti-ar zice mama ta daca ar afla ca ai un prieten de 18 ani? Mai bine cauta`ti unu mai apropiat de varsta ta si lasa`l in pace. Faci cum vrei! BAftawinking.

| pisikutza ta a răspuns:

Nu fa aceasta greseala ca am facut-o eu si e oribil mai ales daca ajungi sa ti la el
dupa cum ziceau si restul astea sunt aventuri
eu am ajuns sa tin mult la tipul ala si de lunea trecuta adica de o saptamana plang non stop si ala se vede cu cea mai buna pr a mea
dupa mine astia sunt curvari
oricum stiu ca tu o sa faci cum vrei ca asa am facut si eu si nu e bine
mai bine ai asculta
si pentru el cred ca ai avut o atractie fizica atat
sper ca te-am ajutat:*

| EuTuSiRestuLumii explică:

Dar tin la el crying