|

Hei. Am facut sex neprotejat impreuna cu iubitul meu, cand a ejaculat m-a atins aproape de clitoris, exista sanse sa ma fi atins cu sperma si pe vagin sau sa raman insarcinata?

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti rudă cu tanti Firea?

| a răspuns:

Draga AliceFirea,
Fiindca OVULUL VIABIL poate sa existe numai in timpul celor 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE reale, adica doar in zilele situate in preajma zilei de OVULATIE, reiese ca sarcina se poate forma numai in cazul in care sperma autentica, patrunde/intra/ajunge in interiorul vaginului in una sau in toate cele 4-5 zile fertile.
Fiindca nu ai oferit nicio informatie precisa privind momentului in care a fost intretinut actul sexual amintit, practic nu se poate formula un raspuns obiectiv care sa fie catusi de cat corect sau cert. Asa cum este formulata intrebarea, pot fi formulate de asemenea doar simple presupuneri sau pareri pur subiective a caror valoare este zero. Pentru a primi un raspuns care sa fie obiectiv si orect, este necesar sa precizezi :
-- care este tipul ciclului menstrual - regulat sau neregulat,
-- lungimea ciclului ca numar de zile intre 2 menstruatii,
-- data la care a pornit ultima sangerare menstruala,
-- data la care a fost intetinut actul sexual.
Daca vei oferi informatiile absolut necesare si obligatorii cerute si necesare sa fie cunoscute, vei primi raspunsul olicitat.
Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Menstruatia nu prea imi este regulata uneori intarzie, ma tine 3 zile iar ultima data a fost pe 28 noiembrie, am intretinut actul sexual astazi iar imediat dupa am si postat intrebarea, 6 decembrie ora 12

| a răspuns (pentru AliceFirea):

Acum 9 ore | AliceFirea explică (pentru corbulalbrosu):
Menstruatia nu prea imi este regulata uneori intarzie, ma tine 3 zile iar ultima data a fost pe 28 noiembrie, am intretinut actul sexual astazi iar imediat dupa am si postat intrebarea, 6 decembrie ora 12
-- Fiindca NU se cunoaste LUNGIMEA ca numar de zile a CICLULUI MENSTRUAL si NU a MENSTRUATIEI (numarul zilelor de sangerare menstruala NU are absolut nicio importanta sau vreo relevanta),
-- in aceste conditii NU se poate aprecia daca cea de a 8-a zi a ciclului menstrual (28.11 - 06.12 = 8 zile) se situeaza deja sau nu in PERIOADA FERTILA
-- Deoarece actul sexual a fost intretinut in a 8-a zi a ciclului, se poate considera ca in acest caz formarea unei sarcina poate deveni posibila numai in cazul in care ciclul menstrual este neregulat sau foarte dereglat, sri in cazul in care ciclurile menstruale au fost de cele mai multe ori scurte, avand lungimea mereu mai mica de 25-26 zile.
Fiindca in raspunsul suplimentar NU ai precizat :
-- de ce tip este CICLULUI MENSTRUAL, deci NU. MENSTRUATIA,
-- Lungimea chiar si una medie/aproximativa ca numar de zile a CICLULUI MENSTRUAL (deci nu aceea de 3 zile a MENSTRUATIEI,
in lipsa acestor informatii absolut necesare si obligatorii de a fi cunoscute, nu se poate formula si oferi un RASPUNS care sa fie cat mai cert, sigur si probabil si corect.

| explică (pentru corbulalbrosu):

Este de 28-29 de zile

| explică (pentru corbulalbrosu):

Dar nu mereu spre cateodata sunt chiar si 31 33 de zile

| a răspuns (pentru AliceFirea):

Acum 1 minut | AliceFirea explică (pentru corbulalbrosu):
Este de 28-29 de zile
-- In acest caz reiese ca ciclul menstrual este de tip regulat
-- in acest caz perioada fertila reala a ciclului se situeaza intre a 10-a si a 16-a zi
-- si fiindca actul sexual intretinut in a 8-a zi a ciclului a avut loc in perioada infertila situata inainte de a incepe perioada fertila.
-- rezulta ca in acest caz devine imposibila formarea sarcinii din 2 motive si anume :
a.) sexul a avut loc in perioada infertila (mult inainte de ovulatie)
b.) sperma nu a fost ejaculata in vagin.

| a răspuns (pentru AliceFirea):

Auzi, da' iti place in mai multi? Ne si incalzim... E iarna, deh. Ma propun pe mine. Eu te meditez la matematicaaa si el se uita. E ok asa? Cred ca el nu stie sa-ti predea prea bine inmultirea si mi-e ca te baga in hentz careu.

| a răspuns:

Există riscuri.

| a răspuns:

Copiii ii aduce barza, faceti sex neprotejat linistiti!
Apoi intrebati pe aici si daca n-ai ramas insarcinata (si nu ai inca simptomele nici unei boli), faceti la fel si intreaba iar.
Numai bine

| a răspuns:

Nu stiu sansele la tine, dar eu in conditii asemanatoare am ramas insarcinata. Ptr linistea ta fa un test de sarcina

| a răspuns:

Orice partida de sex neprotejata poate aduce surprize, nu trebuie sa ejaculeze pe, in tine, ci pur si simplu acele picaturi care ca le produce organul pentru lubrifiere contine
spermatozoizi care pot forma o sarcina

| a răspuns:

Sexul neprotejat e mereu un risc. Indiferent daca ejaculeaza sau nu in tine, tot exista o sansa mare sa ramai insarcinata. Precuma are si ea spermatozoizi in ea. Daca ai vreun stres exista teste de sarcina.