|

Hei buna TPU, Am si eu o intrebare, as putea ramane insarcinata daca am facut neprotejat cu prietenul? Vreau să spun că am facut pentru prima data...as putea fi insarcinata de la lichidul prejaculator? Tin sa anunt ca dupa a doua zi mi-a venit menstruatia si m-a durut si burtica cand am facut pentru a treia oară.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Orice fata de pe aceasta planeta, care are deja ciclu menstrual, indiferent daca mai este virgina sau nu, poate sa ramana insarcinata in urma primului contact sexual, insa posibilitatea apare NUMAI in cazul in care actul sexual este intretinut in 1-a sau in toate cele 4-5 zile care apartin/formeaza PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Spermatozoizii care sa fie viabili si motili, pot sa existe in mod natural, dar NUMAI in continutul lichidului spermatic, fiind produsi de cele 2 TESTICULE.
In schimb. in continutul lichidului preejaculator NU exista nici macar 1 (UN) singur spermatozoid, in momentul in care este produs de catre cele 2 glande BULBOURETRALE. In continutul lichidului preejaculator pot sa patrunda spermatozoizi si astfel sa-l contamineze, insa acest proces se poate produce numai dupa ce lichidul preejaculator este deversat in uretra penisului si acolo exista niste resturi de sperma ramase de la o ejaculare produsa cu 2-3 ore in urma si dupa ejaculare barbatul nu a urinat pentru a elimina resturile de sperma ramase in uretra.
Pentru informarea ta corecta trebuie sa mai cunosti in plus si urmatoarea informatie strict necesara si foarte utila. Dupa ce are loc sexul de dezvirginare, intotdeauna in muschii vaginului si cei din imediata apropiere, cei din zona pelvina cat si muschii uterului se instaleaza o stare de disconfort provocat de ''febra musculara'' care de obicei se mentine si manifesta pe parcursul urmatoarelor 5-7 zile de dupa dezvirginare. Din acest motiv te-a durut burtica, adica abdomenul inferior si la al 3-lea act sexual.
De asemenea trebuie sa cunosti si faptul ca este determinat stiintific si medical, in mod cert/concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Durerile sunt normale. Nu poți rămâne insarcinata de la lichidul preejaculator, doar de la sperma. Daca nu iti dorești o sarcina mai bine folosiți prezervativ, mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează