| nonameXD121314 a întrebat:

Hei fratilor! scuzati de lungimea intrebarii.dar e foarte important
am nevoie de ajutor rapid.am o problema grava.va rog sa imi raspundeti cat de repede si vreau sfaturi bune.
deci. am 16 ani si iubita are tot 16, si a aparut asa din senin ca a gasit iubita din greseala pe unu pe omegle si i-a dat fb ei...acum tipu ala se tot da la iubita mea.am incercat sa vorbesc frumos cu el si el a inceput sa comenteze pe urma am vb si eu mai urat cu el ca deja incepuse sa ma enerveze rau. aseara m-am certat cu el pe fb neam injura si i-am dat maxime la fiecare propozitie da el nu intelegea si continua ca prostu sa comenteze.nah in fine eu nu l-am mai bagat in seama. acuma el i tot spune prietenei mele ca sunt un golan ca sunt ff rau si nu o merit si multe chestii din astea ca sa ne desparta si el incepe sa i spuna ei pisi si iubire si ca el o iubeste si ca e baiat cuminte si toate cele.nu vrea sa inteleaga sa o lase in pace/sa ne lase in pace vreau niste sfaturi sau sa imi ziceti ce sa fac in situatia asta.va rog ziceti-mi repede ceva ce sa i zic la prostu ala sau ce pot face.ms mult...
raspunsu care m-a ajutat cel mai mult primeste funda

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistit, iubita ta il va asculta maxim o data, apoi nu va mai discuta cu el, probabil ii va bloca posibilitate de a-i scrie mesaje. Nici o femeie nu se lasa pacalita de asa ceva. Dar tu ai grija sa fie ultima data cand injuri si te porti in halul asta, te degradezi tu si te faci si de ras. Poate iubita ta nu vrea alaturi un barbat care se poate cobori la un asemenea nivel si o vei pierde nu pentru altul ci din vina ta.

| nonameXD121314 explică (pentru Brigaela):

Pai ea a zis cai place sa fiu bad boy.sii acuma el i spune ei niste chesti...care nust de unde le scoate.sii eu i-am zis ei ca hai dal dracul sa nu mai vb cu el ca vrea numa sa ne desparta si dastea..si sa nul mai asculte.sii ea mi-a zis mie ca de ce sa nul asculte ca i da sfaturi si dastea.sii ma intreaba ca daca mi frica ca el zice lucruri adevarate.nust ce ia mai zis ca n-am mai putut sa vad atunci cand ea mi-a zis asta.deci habar n-am ce sa mai fac

| Brigaela a răspuns (pentru nonameXD121314):

Cred ca ai o problema cu tastatura sau siteul a dat o eroare, fiindca nu reusesc sa inteleg nimic din raspunsul tau. Sunt numeroase cuvinte fara sens, litere inutile, te rog rescrie-l si corecteaza-l, sa-l pot citi si eu. Doar ultima propoziţie se poate citi, dar nici eu nu stiu ce sa faci, ma ales ca nu reusesc sa inteleg nici o boaba din ce ai scris mai sus.

| nonameXD121314 explică (pentru Brigaela):

Deci nu e vorba ca ei nu-i place cum vorbesc si ca nust rau... dimpotriva ei i place
deci din nou el o abureste pe ea cu tot felul de porcari care nu stiu de unde le scoate.
eu i-am spus ei sa nu il bage in seama si sa nu il asculte pentru ca el vrea doar sa ne desparta.
ea mi-a zis mie atunci asa: citez:,, pai il ascult ca imi da sfaturi si zice lucruri adevarate.ia zi-mi, iti e frica ca spune adevarul?
atat happy

| Brigaela a răspuns (pentru nonameXD121314):

O femeie careia ii place cum vorbesti tu, umbla cu siguranta cu mai multi. o femeie cuminte nu ar accepta niciodata in preajma ei un babrbat care vorbeste si se comporta ca tine. Asta este, daca vrei sa fii genul asta de smecheras de mahala, trebuie sa te impaci cu ideea ca femeile atrase de tine vor fi fetite de mahala, care umbla cu oricine le vrea. Daca nu te poti schimba, accepta-ti situatia

| AdyAdeluş a răspuns:

Hey! Prima intrebare ar fi de la mine pentru tine: De ce iti bati capul? Se vede clar ca tipul ala este un pic disperat si cred ca prietena ta isi va da seama repede. Tu poti doar sa ii explici prietenei tale ce se intampla cand vb cu ala si el te injura si il injuri si tu etc. Nu trebuie sa iti faci griji, daca e desteapta prietena ta nu va ceda asa usor la vorbe de doi bani. Bafta multa! :*

| neutrino a răspuns:

Pe undeva este corect modul tau da a gandi, dar, traim intr-o tara libera, democratica, unde legea concurentei trebuie sa-si spuna cuvantul, iar prietena ta are dreptul sa se bucure de avantajele econnomiei de piata, unde cererea si oferta sunt esentiale pentru un viitor frumos si imbelsugat.

| sofisis a răspuns:

Nu ai tu cum sa rezolvi asta. Ea e cea care trebuie sa il stearga de pe fb, sa-l blocheze si gata...el nu va mai avea cum sa o contacteze. Tu nu faci decat sa pari disperat si sa te certi cu el degeaba. Ea de ce i-a dat fb?

| Alcyon a răspuns:

Nu tu trebuie sa faci ceva, ci iubita ta. Ea n-are gura, sa-i spui aluia s-o lase in pace? Daca accepta situatia, inseamna ca-i convine.

| grab a răspuns:

Gustere, incearca sa o cuceresti pe ea, nu sa il agresezi pe el.
daca fata vede in tine un potential afectiv mare si simte si prin fapte ca o iubesti si o apreciezi ca femeie, atunci ea nici nu mai are timp de altceva, nici nu mai poate sa fie atenta la altceva decat la clipa cand va veti intalni si la ce surpriza ii vei pregati.
iesiti intr-un weekend cu costul, mergeti la o distractie in doi, arata-i ca faptele de iubire sunt mai importante ca agresiunile verbale catre eventuali adversari.

inchipuie-ti... daca il indepartezi pe asta care se da la ea, si vor mai aparea si altii... tu ce faci, de fapt? o iubesti pe ea, sau le interzici altora sa o iubeasca? de sf. valentin o sa fii iubitul ei sau gardul ei de sarma ghimpata?!

bafta!

| gingergirl1 a răspuns:

Va certati ca doi prosti pentru o fata straight face
Scuza-ma dar daca iubita ta te iubea nu se "imbarliga"cu altulwinking, parerea mea...