Dacă locuiti împreună fara sa fiti casatoriti, după mai multe partide urmate inevitabil de mustrari de constiinta dupa, deja va leaga ceva negativ, experiente dezamagitoare si cauzatoate de resentimente.
Nu te poti bucura cu adevărat de sex decât in casatorie atunci când percepi in constiinta aprobarea Creatorului, ca El se bucura împreună cu voi dr plcerea pe care El a inventat - o pentru voi. O relație bună se construieșe in fiecare zi. Are la baza o promisiune tinuta de fidelitate pana la sfârșitul vieții, plus alegerea de a face bine, de a-i aduce bucurie celuilalt in fiecare zi
Da, asa e viata reala, nu ca in filme.
Aveti nevoie de un program de dragoste: sa aveti in fiecare saptamana o intalnire. O cina la restaurant, o seara la film, "ceva" in care sa va intalniti voi 2.
Daca nu in fiecare saptamana, macar la 2 saptamani.
Sau un curs de dans, ceva la care sa va sincronizati programul si miscarile
Aici nu este din cauza noastra ( a persoanelor din relatie) aceasta monotonie, asa suntem creati biologic sa avem putina emotie pentru strictul de a ne integra in natura.
Nu am gasit o solutie vie la lucrul asta, iar acum singurul lucru ce il vad sa functioneze este sa te auto stimulezi prin a face ceva, o iesire la munte cu atv-ul, v-a rasturnati pe acolo, sa existe adrenalina si totodata sa existe efort mintal / fizic pentru a conlucra in a o rezolva, nu este de lunga durata, dar cel putin functioneaza pana cand, bateriile sociale se reincarca.
Ma refer prin acel exemplu sa intrati intr-o incurcatura amandoi, el ca barbat devine folositor iar tu, ca femeie il sustii si daca vrei il poti ajuta. Ar trebui sa va distraga de la stagnare monotona zilnica (activitatile casnice, vizionat filme, mancat, munca, somn)
Orice lucru ce il considerati ca se poate rezolva intr-o zi (pentru a nu exista interferente cu programul zilnic de munca sau copii daca aveti)
Observ cum exista raspunsuri erotice, aici eu ma feresc sa iti dau un exemplu pentru ca nu vad cum 10 minute - 1 ora v-ar putea ajuta din plictis, asta te consuma si mai mult mai ales pe el functionand hormonal mai dezinteresat dupa un asemenea lucru.
mi-ai placut partea cu un pic de roz in relatie, eu as incepe cu prezervative roz.
Acum exista sex shopuri, deci puteti incerca lenjeria comestibila, sau orice pozitie va trece prin cap, locuri noi, parteneri noi daca sunteti intr-o relatie deschisa. Depinde de voi care va sunt limitele.
Acum presupun ca in relatie nu a aparut nici un copil, ca altfel nu mai exista demult monotonie in relatia voastra. Eu va recomand ca in fiecare duminica sa iesiti din casa. Sambata o rezervati pentru treburi casnice, odihna, cumparaturi.
Duminica inseamna timp de cuplu, iesiti la un picnic, film, teatru, opera, balet, sau pur si simplu plimbare prin orasul in care locuiti, sau zonele turistice limitrofe. Puteti explora inclusiv toate manastirile locale, vorbiti cu lumea si explorati perspective noi asupra vietii.
Ce este drept noi în timpul săptămânii suntem mereu cu munca și în weekend vrem doar să ne odihnim. Ar trebui într-adevăr să avem o rutină, cum zici și tu, sâmbătă rezervată pentru treburi casnice și duminică timp liber.
Încearcă așa faci chestii noi poziții noi sex, sex oral, jocuri hot, lenjerie
DragosContAcum întreabă: