| Gshshsguajwhwhiwuwjw a întrebat:

Hei TPU! Am 17 ani jumate și as vrea sa-mi încep viata sexuala, nu îmi este frica de durere, în schimb mi-e frică de aceasta schimbare în viata mea, consider ca e o decizie destul de importanta și într-un fel ma simt pregătită dar nu chiar, chiar nu știu cum sa explic, va rog sa ma ajutați, dau funda

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-ți schimbă viața cu mare lucru, dar e important să o faci cu cineva la care ții și care te respectă și iubește

| Annastassia a răspuns:

Toate la timpul lor!
Sexul nu este durerors dar este important sa gasesti persoana potrivita cu care sa-l practici.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu esti pregatita pentru inceperea vietii sexuale, mai amana acest eveniment din viata ta.

| ShelbyGT a răspuns:

Dacă simți ca e persoana potrivita și ai încredere. Poți face pasul asta. Singura schimbare e ca nu o sa mai fi virgina după ce faci pasul asta, în rest ești exact la fel.

| Hecate a răspuns:

Nu e nicio schimbare. Pierzi câteva picături de sange si ți se rupe un țesut.E o decizie importanta pentru ca societatea te face sa-ți ridici in slavi virginitatea si sa ai impresia ca dezvirginarea ta face planeta sa se rotească invers.Chestie care nu se intampla.

| mastadont a răspuns:

Dacă crezi că ai găsit partenerul potrivit atunci treci la treabă. Nu e o schimbare atât de mare cât crezi, e ca orice lucru pe care îl faci pentru prima dată. După ce o să ai puțină experiență o să ți se pară ceva banal și nu o să-ți vină să crezi că ai pus atâta preț pe ceva atât de elusiv.

| Felissa13Eden a răspuns:

E o decizie importanta in masura in care vrei tu sa fie asa.
Baiatul potrivit n-o sa te faca sa te intrebi daca merita sau nu, o sa te faca sa simti ca merita.
Cel mai important e sa nu faci asta pentru ca te simti presata, sau si mai rau, sa te preseze partenerul.
Trebuie sa o faceti protejat, mai bine cu prezervativ decat cu anticonceptionale, pentru ca astea iti ataca organsimul rau, prezervativele sunt inofensive si eficiente.
Te rog eu din suflet sa folosesti prezervativ macar pana faci 18 ani.Prea multe fete raman gravide ca au impresia ca stie handralaul cand isi da drumul de fapt rolling on the floor)
Take care!