|

Hei TPU. Am o poveste cam lunga si cine ar vrea sa vorbeasca despre asta mai in detaliu cu mine, sa imi lase ceva de contact. Ei bine, am avut o relatie de 2 ani si ceva. Totul bine, frumos, pana spre sfarsitul acestor 2 ani. Deja incepusem sa ne certam, fara motiv, ea cauta mereu cate un alt motiv pentru o cearta. Deja ma obisnuisem si am inceput sa trec cu vederea toate iesirile astea pentru ca eu o iubeam si nu voiam sa ne despartim. Ea, presupun ca tinea la relatie sau asta credeam doar eu, pentru ca incepuse sa isi faca "planuri de viitor", cum ar fi "o sa facem", " o sa mergem" "se va întampla", etc, cred ca v-ati prins. Cu tot cu certurile acelea, nu mi-ar fi dat semne ca nu ar mai tine la mine, din comportament. Pana intr-o zi in care ne-am certat de la un motiv banal. Dupa acea cearta, incepuse sa zica, ca s-a saturat, etc. ( tin sa mentionez ca eu mereu lasam de la mine, sa nu ne certam, ea fiind mai orgolioasa). Nu a mai raspuns, cateva zile, nu a mai raspuns. Apoi spune ca nu mai vrea sa fim impreuna, asta intamplandu-se printr-un mesaj. Nu am cerut explicatii. M-am intalnit fata in fata cu ea si a spus ca a facut lucrul asta datorita aspectului fizic. Acum stau eu si va intreb, credeti ca asta ar fi un motiv sa te desparti de o persoana dupa atata timp? Adica, atata timp sa iti placa cineva apoi sa zici ca nu iti place aspectul? Doar nu e o relatie de 1 luna, 2. Sunt 2 ani. In fine, povestea nu este toata, am scris-o mai pe scurt, cine are timp ii pot spune tot. Ce parere aveti? Eu tin la ea si as vrea sa ii dau mesaj, dar dupa ce a spus nu stiu ce sa fac... Credeti ca merita? Nu mai inteleg nimic. Adica, se comporta atat de frumos apoi dintr-o data asta. Poate o sa ziceti ca si-a gasit pe altcineva, dar stiu sigur ca nu este asta, fara discutii. Mi se pare o despartire in ultimu hal fara un motiv.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se despart oamenii dupa 20 de ani si ce daca?
La voi a fost evident lipsa de iubire din partea ei, oadata ce ti-a cautat nod in papusa de multa vreme, dar te-ai facut ca nu pricepi.
Este evident ca si-a pierdut interesul si putina dragoste care o avea pentru tine, de aceea nu i-a mai pasat si era pusa pe cearta, din nimicuri.
Ce-i asa greu de inteles?
Esti plictistor si nu esti ceea ce vrea ea, ceea ce i-ar place la un barbat, de aceea ti-a dat papucii. Ori poate nu o satisfaci, ori poate s-a indragostit de alul...
Bineinteles ca exista motiv, doar ca-i este rusine sa ti-l spuna, ca sa nu te injoseasca sau sa te faca sa te simti prost.
Un lucru este clar, fata aia nu te mai vrea si nu-i mai pasa de tine.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Aspectul fizic nu este un aspect atât de important, daca ti-a zis asta probabil e altceva la mijloc, poate chiar nu si-a gasit pe altcineva dar poate ca nici ea nu vrea sa va certați mereu, încearcă să o înțelegi mai mult si sa ii fii alaturi, poate trece printr-o perioadă grea. Încearcă să vorbești mai mult cu ea si sa ajungeți la un numitor comun dacă chiar nu mai vrea doar pentru simplul fapt ca nu ii place aspectul tau fizic, poate ar fi mai bine sa o lasi. Ca aspectul fizic nu e deloc important si dupa 2 ani nu are cum sa zica ca nu ii mai place de tine

| a răspuns (pentru Fabyana307):

Am incercat sa vorbesc cu ea, dar nu am cu cine vorbi, a spus ca orice as spune, impreuna nu mai vrea sa fim, si cand am intrebat-o de ce, a spus ca din cauza aspectului fizic. Poate cum ai spus si tu, s-a saturat de certuri. dar toate certurile erau cauzate doar de ea, si nu exagerez cand spun asta. Eu am incercat sa ma schimb pentru ea dupa toata aceasta "cearta", dar nu da nici un semn cum ca ar vrea sa ne impacam sau ceva, iar eu sa ii dau vreun mesaj. nu cred ca si-ar avea rostul cand stiu ca mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine din cauza aspectului, adica, dupa atata timp sa spuna asta... Nu stiu ce sa mai fac. tin foarte mult la ea... Sa mai incerc sa ma bag in seama cu ea sa vad ce zice? Sau sa incerc sa o uit? Desi, nu cred ca o sa pot.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ori e un pretext, ori nu mai e atrasă de tine și te vede cu alți ochi acum. Oricum pare cretină. Spune-i că-i grasă și uit-o.

| a răspuns:

A gasit unul cu bani si cu fite. vrea domnisoara dusa la millano... vrea dusa in excursiii. uit o ca iti mananca zilele