| vierualina98 a întrebat:

Hei TPU! Deci uneori ii făceam hj și uneori când aveam sperma pe mana ori lingeam ori ma ștergeam și uneori îmi băgăm degetele acolo sa vad dacă îs uda nimic mai mult, ma gândesc ca poate am făcut vr prostie ca asta e a 2 zi de când îmi întârzie deși am calculat și abia mâine se fac 29 de zile de zile, țin sa menționez ca am o durere sa sâni și crampe uneori durerea sânilor a fost câteva zile destul de dureroasa dar acum ma lasă ușor ușor îmi curge un lichid transparent știu ca asa e înainte sa îți vina, poate e din cauza stresului? Dau fundita!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sper sa nu faci copii niciodata.

| ZenoDinCitium a răspuns (pentru darrio2007):

Ai fi surprins cate proaste de copile fac copii laughing și se tripeaza de nu mai știu de ele, confunda ușa de-a casa cu cea a vecinilor laughing

| psyclepath a răspuns:

2 zile intarziere nu e motiv de ingrijorare. Cum zicea Floareasoarelui26, se considera diferente ale ciclului fara motiv de ingrijorare +/- 3 zile de maxim 3 ori pe an, sau o singura intarziere de maxim 10 zile.

Nu prea are cum sa fie sarcina doar prin contact cu mana. Adica in teorie e posibil (sa zicem) dar sansele sunt foarte mici, mai ales daca nu erai la ovulatia in acea perioada. Un pic mai multa informare nu strica.

| Atlas33 a răspuns:

Te-ai lasat gravida singura awww ...innebunesc aici,nu ai fata mea nimic stai linistita. dar ai un mod sa relatezi ce ai facut ca ne bagidreaq in calduri,, auzi la ea... aveam sperma pe mana si apoi lingeam sau ma stergeam, imi bagam degetele acolo, dar nu spui unde, lasi imaginatia sa o ia razna..uauuu esti buna de povesti erotice sigur, incearca una sa vedem cum iese ok? nu stii ce ai de pierdut niciodata, poate te imbogatesti din asta.

| Cleopatra190 a răspuns:

Buna! Daca ciclul nu este regulat, nu ai de ce sa iti faci griji momentan. Abia daca ajungi la a 10-a zi a intarzierii, ar fi ideal sa faci un test de sarcina. Poti ramane insarcinata doar in cazul in care sperma a patruns in vagin!